To je to što me zanima!

Susret u Šibeniku: Kolinda se sastala s emirom Al-Thanijem

O razlozima dolaska nagađa se, a jedan od mogućih razloga je i poslovne prirode, jer su Katarci već nekoliko godina u potrazi za dobrim ulaganjem u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

U jednodnevni posjet Hrvatskoj stigao je šeik Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, bivši katarski emir. U pratnji mu je supruga, šeika Mozah bint Nasser al-Missned, jedna od najutjecajnijih žena arapskog svijeta. U zadarsku zračnu luku sletjeli su svojim privatnim Airbusom A320.

S njima se susrela predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji je protokol zadužen za organizaciju boravka šeika i supruge.

Prema pisanju šibenikIN-a, Al Thani  će biti na sastanku u D-Resort hotelu u Mandalini te nešto kasnije u šibenskoj Gradskoj vijećnici zbog čega je od automobila raščišćen dio šibenske rive.

Zašto šeik Hamad dolazi u Hrvatsku, za sada se može samo nagađati. No, jedan od mogućih razloga je i poslovne prirode, jer su Katarci već nekoliko godina u potrazi za ulaganjima u hrvatsko gospodarstvo.

Katarci su se prošle godine počeli zanimali i za prehrambenu industriju, a još uvijek su prisutni i u pregovorima oko projekata u energetici i turizmu, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • liliana 09.08.2015.

    Ja znam da sam dosadna sa tim komentarima o oblačenju,ali mi je žao kad ima mogućnosti da to ne iskoristi.Ova šivana odjeća je dosadna,bez stila i mašte,sve babski.Oblači se kao da ima 60 godina.Nema veze šta je punija ,ima tako moderne odjeće da to nebi bio problem.

  • liliana 09.08.2015.

    Kolinda je prekrasna žena i žao mi je da nema moderniji stil oblačenja,šteta,ovo sve na njoj je staomodno.Kupiš dizajnerski komad i nemreš fulat.Zar nema nikog u protokolu da se time pozabavi.

  • liliana 09.08.2015.

    Predsjednice,da li ste snimili stil odijevanja njegove supruge,slijedite to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare