To je to što me zanima!

' U vrijeme kad je SDP vodio zemlju bilo je najviše korupcije'

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat poručio je i da "nikada veće korupcije i nikada lošijih poslovnih rezultata nego u vrijeme Kukuriku koalicije i vremena kada je SDP vodio Hrvatsku".
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat komentirao je u petak SDP-ove optužbe za korupciju na račun HDZ-a, premijera Andreja Plenkovića i Milana Bandića zbog političkih prebjega.

"Nikada veće korupcije i nikada lošijih poslovnih rezultata u vrijeme Kukuriku koalicije i vremena kada je SDP vodio Hrvatsku", kratko je odgovorio Horvat novinarima nakon sastanka o stanju u Uljanik grupi u Ministarstvu gospodarstva.

Upitan može li novi zakon prema kojem bi privatni iznajmljivači trebali plaćati viši paušal imati udar na hrvatsko gospodarstvo, kazao je da pokazatelji rasta hrvatskog gospodarstva idu u prilog tome da sva ona rješenja koja su iznjedrena tijekom 2018. idu prema tome da i ova turistička sezona koja je iza nas bude rekordna.

"To budi nadu i optimizam da ćemo i u 2019. uz adekvatne pripreme imati priljev od turističke djelatnosti takvoga tipa da on možda neće biti radikalno veći, jer do jednog zasićenja na tržištu polako dolazi, ali da imamo želju, volju i nadu da će barem biti na razini prošle godine - takav optimizam ne možete oduzeti", dodao je Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • domen1 07.01.2019.

    REČE LIK,koji se razumi u gospodarstvo kao moja pokojna baba.......................

  • ljubica ljubičica_1 06.01.2019.

    A od kad vodite vi kao dobro je?Moš mislit!

  • cimerrr 06.01.2019.

    To je čarobnjak,industriju gotovo da nemamo,a on je uspio prouzročiti pad industrijske proizvodnje u 2018.oj,hahaha! Trebalo bi ga upisati u Ginesovu knjigu rekorda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare