To je to što me zanima!

U Vukovaru bez incidenata, pojačane policijske ophodnje

Pojačano je policijsko osiguranje ispred zgrada na kojima su dvojezične ploče. Interventna policija je i na lokacijama na kojima je organizirano gledanje utakmice
Vidi originalni članak

Oko sat vremena prije početka kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Srbije u Beogradu, stanje u Vukovaru je normalno. 

Na vukovarskim ulicama ima nešto više policije u ophodnji, a pojačano je i policijsko osiguranje ispred zgrada na kojima su proteklog tjedna postavljene dvojezične ploče. Natpise čuvaju pripadnici temeljne policije, ali i interventna policija koja je i na nekoliko lokacija u gradu na kojima je organizirano gledanje utakmice. 

Policijske ophodnje su i na ulazima u sela s većinskim srpskim stanovništvom, piše Večernji list


Idi na 24sata

Komentari 26

  • POTPEC 06.09.2013.

    žalosno je šta budale ne mogu shvatiti da Vukovarci imaju svoj ponos, a s njima i svi pošteni hrvati. Danas je utakmica, a ploče če skinuti isti oni koji su ih i postavljaju. samo neznam zašto se na ulazu u Vukovar, s obje strane, na privatnoj zemlji ne postave đambo plakati na kojima bi pisalo latinicom, čirilicom i na engleski ko je napao hrvatsku i razorio drevni grad Vukovar. Praktično malo povijesti. S obzirom da je na privatnoj zemlji nitko ih ne smije skidati. sjetite se jorasa

  • MoreMore 06.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ropee 23 06.09.2013.

    prisjest će im utakmica a riješiti ćemo se mi i ploča , ako ne sad za godinu dana sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare