To je to što me zanima!

"U Vukovaru ću biti u sredini ili na začelju Kolone sjećanja"

Došlo je vrijeme da se prestanemo dijeliti. Svatko od nas mora zatomiti svoj ponos i dati Vukovarcima da oni budu ti, da oni predvode kolonu, rekla je Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović u subotu je u Splitu, na platou iznad spomenika dr. Franji Tuđmanu, predstavila projekt volontiraj.hr te se osvrnula na nadolazeći odlazak u Vukovar, javlja Dalmacija News

- Došlo je vrijeme da se prestanemo dijeliti i to je poruka koju šaljem svima. Neću komentirati gdje će tko biti i kako, ja ću svakako biti među ljudima, među narodom. Svatko od nas mora zatomiti svoj ponos i dati Vukovarcima da oni budu ti, da oni predvode kolonu. Ja ću biti među ljudima, negdje u sredini ili na začelju kolone. Svejedno mi je, želim se pokloniti žrtvama Vukovara i o tome ne želim uopće politizirati. Ne mogu vam u ovom trenutku točno reći gdje ću biti, ali se nadam da će svi biti zajedno i ne namjeravam se družiti s političarima i političkim elitama nego se želim družiti s narodom - istaknula je Grabar Kitarović. 

Nije željela komentirati najavu članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara da ove godine neće ući u krug bolnice već da će ostati vani. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • jagodica_bobica 17.11.2014.

    Žena koja voli ovu zemlju, treba nam takva žena!

  • cappuccino00 17.11.2014.

    Hrvatska je stvorena u domovinskom ratu koju su na svojim leđima pod vodstvom dr.Franje Tuđmana iznjeli hrvatski branitelji te upravo zbog ovoga trebamo predsjednicu koja voli ovu zemlju,a ne nekoga ko nikada nije ni bo za nju!! Kolinda iskreno se nadam da ćeš pobjediti jer je krajnje vrijeme za promjene u ovoj zemlji!!

  • DomagojTaropolu 16.11.2014.

    Mi smo organizirali - Rijeka za Vukovar na jednom mjestu smo odali počast svim stradalim i poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i prisjetili se žrtva Vukovara još nisam vidio. Brvo naša Kolinda ti si naš ponos! Prva naša državnica, ne političarka! Uskoro prva i prava naslijednica dr. Franje Tuđmana u Predsjedničkim dvorima! Potvrdila je da će u utorak, 18. studenoga, u Vukovaru biti na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve toga grada. Na pitanje misli li da bi političari u Vukovaru trebali biti na čelu ili začelju povorke, odgovorila je da kolonu trebaju voditi Vukovarci. "Već sam rekla više puta - osobno ću biti među ljudima i mislim da kolonu trebaju predvoditi Vukovarci, ljudi koji su branili grad i svoje obitelji, a ja sam samo tamo da se poklonim njihovoj žrtvi i da im pokažem poštovanje", rekla je Kolinda Grabar-Kitarović! Ovakav stav podržavam! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare