To je to što me zanima!

'U Vukovaru povrijedili našu kulturu i bonton, ali ne i zakon'

Tajne službe ne komentiram. To je moja politika i politika moje Vlade. To se tako radi u zapadnim liberalnim demokracijama, rekao je premijer Milanović u Koprivnici
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović, koji je u Koprivnici bio na izbornoj konvenciji županijskoga SDP-a, nije želio posebno komentirati rad obavještajne službe, u vezi s Vukovarom. 

Samo je rekao kako, na sreću, u Vukovaru nije prekršen ni jedan zakon, pa ne vidi koji bi posao agencija bio u Vukovaru.

- Ja takozvane agencije ili tajne službe ne komentiram. To je moja politika i politika moje Vlade. To se tako radi u zapadnim liberalnim demokracijama što ne znači da te službe nisu predmet demokratske civilne kontrole. Konkretno govoriti ne mogu, ali mogu načelno politički reći da u Vukovaru, srećom, osim hrvatske kulture i bontona nije povrijeđen nijedan zakon. Nadam se da je to cijela Hrvatska vidjela - poručio je premijer.

Idi na 24sata

Komentari 369

  • svilaj1 25.11.2013.

    čuj jaka smo mi država kad nama čovjek inače građanin rijeke hrvatski državljanin pravoslavne vjeroispovijesti određuje šta smijemo istaket ili skandirat na nogometnim terenima u hrvatskoj!

  • ŽeljkoKranjčević 25.11.2013.

    1.O kakvom Vi bontonu pričate:Gospodine premjeru? 2.Vi koji ste zamjerili Predjedniku što je izazio žaljenje što u se na dan pada vukovara dogodile dvje kolone? 3.Kako bi e vi ojećali bez obzira na Vašu premjersku stolicu:da ste u Vukovaru izgubili djete? 4.Kao većina majki i očeva u tom gradu?

  • LaVie 25.11.2013.

    Povrijedili su vašu kulturu i bonton...Ma kako su se samo usudili! Vas nije bilo briga povrijediti grad i njegove ljude koji su krvarili za ovaj nezahvalni narod, ali naravno da vas nije briga jer niste osjetili patnju i jad koju osjećaju ti ljudi. Koja bezosjećajnost ljuskoga roda. Bitno da se homoseksualci podržavaju, a zaboravljaju se oni koji su dušu dali za ovu državu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare