To je to što me zanima!

U zadarskoj luci Gaženica u more pala dizalica od 150 tona

Dizalica na sreću nikoga nije ozlijedila. Radnik koji je njome rukovao pokušao ju je zaustaviti, ali daljinski upravljač nije radio. Otklizala je i pala na 30 metara dubine
Vidi originalni članak

U zadarskoj industrijskoj zoni Gaženica pala je 150 tona teška dizalica u more. Nikoga, na sreću, nije ozlijedila. Pala je u more tijekom izvođenja radova oko 18 sati u petak. Dizalica služi za podizanje teških kamenih blokova pri izgradnji pristaništa za kruzere, trajekte i velike teretne brodove u industrijskoj zoni. Radi na daljinsko upravljanje, a kreće se šinama. 

Radnik koji je njome rukovao pokušao ju je zaustaviti, ali daljinski upravljač nije radio. Pred njegovim je očima otklizala u more i pala na 30 metara dubine. Ne zna se jesu li možda u daljinskom upravljaču bile potrošene baterije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • hiro69 21.07.2012.

    Ha,ha sve gluposti,od teksta do komentara.Ni jedni ni drugi nemaju pojma.150 tona diže a ne da je toliko teška,nije na šinama nego gumenim kotačima.U Strabagu plaća ne kasni ni dan.Nezgode se događaju kod ljudi koji nešto rade,a najveća glupost baterije ha,ha,ha.

  • vitaminix 21.07.2012.

    osiguranje će da plati

  • raspa 20.07.2012.

    Kojih 30 metara? Pa tamo je najveća dubina 13 do 14 metara. Novinari ne lupajte nego provjerite prije pisanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare