To je to što me zanima!

U zadnji tren spriječili su sudar vlakova na pruzi Zagreb-Rijeka

Putnički vlak na relaciji Moravice-Zagreb dobio je dopuštenje da krene iz Draganića prema Zagrebu, a istodobno je iz Jastrebarskog pokrenut brzi vlak prema Rijeci
Vidi originalni članak

Na pruzi Zagreb Glavni kolodvor-Rijeka danas se izbjegla još jedna željeznička nesreća. Putnički vlak koji prometuje na relaciji Moravice-Zagreb Glavni kolodvor dobio je dopuštenje da krene s kolodvora Draganići prema Zagrebu, stoji u priopćenju HŽ-a kojeg prenosi tportal.

U isto vrijeme iz kolodvora Jastrebarsko krenuo je brzi vlak prema Rijeci. No odmah nakon kretanja brzi su vlak zaustavili te isključili napon u kontaktnoj mreži na dionici Jastrebarsko-Draganići. HŽ se ispričava putnicima zbog poteškoća, koje su imali na putovanju.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • SanjaBlazevic 24.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IvicaRubnjak 24.07.2012.

    Bit će toga još i više,jer barba Luka Bebić više ne nadzire primanja u HŽ-ma!

  • dandr128 24.07.2012.

    napišu naši novinari"vlakovi se zaustavili" pa nisu naši vlakovi na daljinski, vlakove su zaustavili strojovođe koji su pravovremeno reagirali i spriječili veliku nesreće hvala Bogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare