To je to što me zanima!

U Zagrebu 153 novooboljelih od korone, sedam je preminulo

U nedjelju su djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno kontaktirali 243 oboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 15 osoba
Vidi originalni članak

Prema podatcima HZJZ-a u Zagrebu je od covida novooboljelo 67 osoba, u Službi za kliničku mikrobiologiju NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ od 280 obrađenih uzoraka PCR testom potvrđeno je 86 pozitivnih nalaza, što je ukupno 153 novooboljele, a umrlo je sedam osoba.

Broj potencijalno ozdravljenih/oporavljenih je 233.786, što je 368 osoba više, nego u nedjelju.

U nedjelju su djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno kontaktirali 243 oboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 15 osoba.

TESTIRANO 34 Split: U županiji sedam zaraženih, umro muškarac

Od 243 covidom zaražene osobe 58 su kontakti covid pozitivnih osoba, 60 oboljelih za sada je negativne epidemiološke anamneze, za 29 osoba obrada je u tijeku, a dvije su obrađene od strane nadležnog liječnika obiteljske medicine.

Za 91 osobu poslana je uputa o mjerama, kod dvije je moguća izloženost na radnom mjestu, dok je jedna izložena prilikom okupljanja.

U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalaze dvije osobe.

U posljednja 24 sata nije bilo indikacije za izricanje mjera samoizolacije učenika.

U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata novoobolio je jedan korisnik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Origano3 14.03.2022.

    Vrijeme je da ukinete tu lažnu pandemiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare