To je to što me zanima!

U Zagrebu bacali rakete, pale su na tuđi balkon. Izgorio je u potpunosti: 'Pirotehnika je zlo'

Na balkon je palo pirotehničko sredstvo koje je zahvatilo impregnacijski sprej koji je uzrokovao požar balkona. Brzom reakcijom vatrogasaca spriječen je proboj plamena u ostatak stana
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci su u subotu navečer spriječili mogući požar čitavog stana u Zagrebu. Naime, na balkon je palo pirotehničko sredstvo koje je zahvatilo impregnacijski sprej što je uzrokovalo požar čitavog balkona. 

- Šteta je velika, ali imali smo sreće jer vatra nije probila dalje u stan - napisao je vlasnik stana u objavi na Facebooku. Dodao je kako je na balkon pala raketa. 

NA VISINI OD 45 METARA Vatrogasci tri sata spašavali muškarca koji je zapeo na visokoj peći tehničkog muzeja

Vatrogasci su na društvenim mrežama objavili i fotografiju kako je izgledalo gašenje iz njihove perpektive. Uz nju su napisali: 

- Pirotehnika je zlo. 

I u nedjelju su imali posla, ovog puta sa zapaljenim adventskim vjenčićem koji je zahvatio nešto manju površinu na devetom katu zgrade na Savici. 

Vatra je brzo ugašena, nema ni ozlijeđenih. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Jazavacdojaja 20.12.2021.

    Jel netko bacao petarde u haustor i bježao? Mafija!

  • Kuklinski 20.12.2021.

    Ja sam ljudima u stanovima petarde lijepio na vrata i stavljao u bravu , aktivirao i pobjegao haha. To su bila zabavna vremena hahaha . . .

  • hrvatisuglupnarod 20.12.2021.

    Ovo sigurno nije zapaljeno raketom, raketa se ne baca vec leti u zrak i eksplodira, i nemoze zapaliti nista jer u trenutku eksplozije detonacija i zvucni val gase....A i na slici se vidi da je slikao vlasnik dok ke jos bila malena vatra, mogaoje ugasit to s vodom, vjerovatno je pusio na balkonu pa opusak zapalio ali ne smije reci da ga zena ne zapali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare