To je to što me zanima!

U Zagrebu Dan solidarnosti s izbjeglicama: Otvorite granice

Akcijom se želi skrenuti pozornost na neefikasne politike Europske unije te spor i neadekvatan odgovor EU na humanitarnu krizu kojoj svjedočimo svakog dana
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Europskom trgu okupili su se aktivisti u povodu Dana solidarnosti s izbjeglicama koji se obilježava diljem Europe.

Akcijom se želi skrenuti pozornost na neefikasne politike Europske unije te spor i neadekvatan odgovor EU na humanitarnu krizu kojoj svjedočimo svaki dan kako sve više izbjeglica pokušava doći do sigurnijeg života u Europi.

Simboličnu akciju na Europskom trgu, gdje su aktivisti držali plakate kojima poručuju izbjeglicama da su dobrodošle, a prolaznici su mogli upisivati poruke dobre volje, organizirale su Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Centar za mirovne studije (CMS), Društvo Afrikanaca u Hrvatskoj, Inicijativa No border, Udruga KOMA, Pravo na grad, nogometni klub Zagreb 041 i Zelena akcija.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • JoškoJegermeister 14.09.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • AK047 13.09.2015.

    LICEMJERI... govore otvorite granice, a kad bi došli zadnji su koji bi ih primili, LICEMJERI...govore pomozimo sirotininji, a zadnji su koji bi našem čovjeku pomogli u nevolji, LICEMJERI...govore o zapošljavanju imigranata, a sami žive na teret nas poreznih obveznika, LICEMJERI... govore o toleranciji i slobodi govora, a kada im prikažeš stvarno stanje, onda te prozovu rasistom i ksenofobom LICEMJERI... svi zatvaraju granice, oni bi ih otvarali, kada bi se nešto dogodilo sakrili bi se u mišju rupu LICEMJERI...govore o pomoći, a ne zanimaju ih posljedice MIslim da sam sve rekao o njima...

  • zoran_skvorc 13.09.2015.

    ovo je za ne vjerovat. nek idu i saudisku arabiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare