To je to što me zanima!

U Zagrebu još jedan odvratan prijeteći grafit upućen Srbima

Nakon što je policija uhitila šestoricu navijača koji su u četvrtak u zagrebakoj Kustošiji pozirali s porukom 'J**bat ćemo srpske žene i djecu', danas je na Borovju osvanuo još jedan grafit...
Vidi originalni članak

Podsjestimo, fotograf Nikola Šolić u četvrtak je u Zagrebu, na Kustošiji, snimio i na svom Facebook profilu objavio prizor navijača  koji drže natpis 'J**at ćemo srpske žene i djecu', uz slovo 'u' pretvoreno u ustaško. Mladići koji pokazuju taj transparent uz to su izvjesili i HOS-ove zastave, a stoje na zidiću na kojem piše 'Dinamo svetinja'.

Policija je vrlo brzo uhitila osumnjičenike, a neki od njih predali su se i sami. Sva šestorica priznala su krivnju, objavio je danas načelnik PU zagrebačke. 

ZBOG GOVORA MRŽNJE 'Svi privedeni zbog sramotnog transparenta priznali su krivnju'

Nažalost, to nije bila ni prva ni posljednja poruka mrženje upućena Srbima koji žive u Hrvatskoj. Srpsko narodno vijeće danas je objavilo fotografiju još jedne poruke, ovaj puta iz zagrebačkog Borovja. 

- U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri. Ubi Srbina, stoji ispisano na zidu. 

RTL javlja da se grafit nalazi u Ulici grada Chicaga te da je policija već započela istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 228

  • pirocanac100% 06.07.2020.

    Iz Srbije sam i volim svoju zemlju, meni je najlepša. Ali ne mrzim ni jednu drugu. Hrvatska je lepa zemlja ,a Split je prelep. Bio pre par godina. Mnogo smo sličan narod i NE trebamo svadju i ratove. Ne dajmo političarima i politici da nas vode mržnjom i da nas huškaju jedne protiv drugih. Kod mene i kod ljudi koje poznajem glasi pravilo" brate mio ma koje vere bio" ako si dobar čovek ne bitno je koje si vere , nacije i boje kože. Pozdrav hrvatski prijatelji!

  • nori 🖖 15.06.2020.

    Odvratni natpisi na četničkim grobljima ne smetaju !?

  • bobo bubi 14.06.2020.

    to sami pišu pa govore da su Hrvati vec su dosadli

Komentiraj...
Vidi sve komentare