News

Komentari 228

U Zagrebu još jedan odvratan prijeteći grafit upućen Srbima

U Zagrebu još jedan odvratan prijeteći grafit upućen Srbima

Nakon što je policija uhitila šestoricu navijača koji su u četvrtak u zagrebakoj Kustošiji pozirali s porukom 'J**bat ćemo srpske žene i djecu', danas je na Borovju osvanuo još jedan grafit...

Podsjestimo, fotograf Nikola Šolić u četvrtak je u Zagrebu, na Kustošiji, snimio i na svom Facebook profilu objavio prizor navijača  koji drže natpis 'J**at ćemo srpske žene i djecu', uz slovo 'u' pretvoreno u ustaško. Mladići koji pokazuju taj transparent uz to su izvjesili i HOS-ove zastave, a stoje na zidiću na kojem piše 'Dinamo svetinja'.

Policija je vrlo brzo uhitila osumnjičenike, a neki od njih predali su se i sami. Sva šestorica priznala su krivnju, objavio je danas načelnik PU zagrebačke. 

Nažalost, to nije bila ni prva ni posljednja poruka mrženje upućena Srbima koji žive u Hrvatskoj. Srpsko narodno vijeće danas je objavilo fotografiju još jedne poruke, ovaj puta iz zagrebačkog Borovja. 

- U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri. Ubi Srbina, stoji ispisano na zidu. 

RTL javlja da se grafit nalazi u Ulici grada Chicaga te da je policija već započela istragu. 

Najčitaniji članci