To je to što me zanima!

U Zagrebu krenula podjela žutih i smeđih vrećica u 10 četvrti, a ovo je raspored kada vam stižu

Korisnicima u stambenim zgradama bit će podijeljena dva paketa vrećica. Jedan paket smeđih vrećica od 52 komada vrećica, volumena 10 litara i jedan paket od 26 komada žutih vrećica, volumena 60 litara...
Vidi originalni članak

Početkom listopada započela je podjela vrećica za plastičnu i metalnu ambalažu te smeđih vrećica za biootpad. Korisnicima u obiteljskim kućama bit će podijeljena dva paketa žutih vrećica za plastičnu i metalnu ambalažu. Od toga jedan paket od 26 komada vrećica, volumena 120 litara i jedan paket od 13 komada vrećica, volumena 60 litara, javljaju iz Zagrebačkog holdinga

GODINU DANA OD NOVOG MODELA Tomašević uvodi i kazne: Ovo je sedam novosti u vezi otpada

Korisnicima u stambenim zgradama bit će podijeljena dva paketa vrećica. Jedan paket smeđih vrećica od 52 komada vrećica, volumena 10 litara i jedan paket od 26 komada žutih vrećica, volumena 60 litara.

Vrećice će biti podijeljene po gradskim četvrtima prema sljedećem rasporedu:

Iz Zagrebačkog holdinga kažu kako će raspored za ostale gradske četvrti naknadno objaviti. Na popisu četvrti koje dobivaju nove pakete vrećica nema njih sedam: Gornji i Donji grad, Maksimir, Novi Zagreb istok i zapad, Črnomerec i Brezovica. 

POTPISALI KOLEKTIVNI UGOVOR VIDEO Tomašević u obilasku URIHO-a: 'Ispravili smo jednu veliku nepravdu u Zagrebu'

Gradonačelnik Tomislav Tomašević prošli je tjedan najavio podjelu žutih kanti za plastiku od 240 i 360 litara za 90.000 obiteljskih kuća od siječnja. Nakon toga, istaknuo je, više neće biti potrebe za podjelom žutih vrećica vlasnicima obiteljskih kuća, a odvoz plastike i biootpada povećat će se na jednom tjedno. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 10.10.2023.

    nenaveden četvrti imaju više obiteljskih kuća i one će dobiti kante za plastiku kako je i rečeno, ... i dalje mi nije jasno ,jesu li osobe koje rade kao novinari stvarno prirodno neinteligentni ili se samo takvima prave da bi mogli raditi bombastične naslove ili zaradili više klikova, umjesto da nazovu holding i potaju , zašto ostali nisu na listi.

  • Zagreb u srcu 10.10.2023.

    Lako za vrećice a kaj je sa smećem koje se gomila ispred zgrada a nitko ne odvozi

Komentiraj...
Vidi sve komentare