To je to što me zanima!

U Zagrebu nestali 17-godišnji Emir i Maja: Jeste li ih vidjeli?

Obitelj s njima gubi svaki kontakt 5. studenog. Molim vas da nam pomognete pronaći ih što prije. Svaka minuta nam je kao godina, navodi obitelj i kaže da su nestali u teškom zdravstvenom stanju
Vidi originalni članak

Maja Rozalija Gusić (17) nestala je 30. listopada ove godine zajedno s Emirom Mašićem (17). Ona se udaljila s adrese stanovanja u zagrebačkom naselju Sesvete. Emir je nestao s adrese u Zagrebu, Avenija Gojka Šuška. 

- Dragi prijatelji, rodbino i svi koji poznajete Maju i Emira, molim vas da nam pomognete pronaći ih što prije. Svaka minuta nam je kao godina i svaka informacija nam jako važna i dobro došla - objavila je na Facebooku Tamara Gusić.

Ispod objave je objavljena fotografija s nestalima. Navodi se i da obitelj s njima gubi svaki kontakt 5. studenog i da su nestali u teškom zdravstvenom stanju.

Doznajemo kako je mladić gluh, a djevojka nagluha, no može normalno komunicirati i potpuno je samostalna. Upoznali su se u Centru za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj".

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. 

Obitelj moli da ako imate bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći da se Maja i Emir pronađu nazovite na brojeve 091/ 5868-544 ili 091/ 272-8264.  

Idi na 24sata