To je to što me zanima!

U Zagrebu prodavao kokain uz odgodu plaćanja. Policija ga uhvatila i pretražila stan...

Policija je u večernjim satima na području Buzina ulovila muškarca kako je za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja muškarcu (38) prodao 4,39 grama kokaina
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem (45) zbog sumnje da je preprodavao, nabavljao i skrivao veću količinu droge, javila je zagrebačka policija.

Sumnja se da je muškarac na za sada neutvrđen način nabavljao veće količine kokaina, koji je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Buzina. Tako pripremljenu drogu je dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

Naime, policija je svoju sumnju potvrdila kada su ga uhvatili u petak, 9. veljače ove godine, u večernjim satima na području Buzina kako je za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja muškarcu (38) prodao 4,39 grama kokaina.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, pretražili su mu stan na području Buzina te pronašli još 11,5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • francetic i boban 11.02.2024.

    Kaže se NA LER

  • Matador_1 11.02.2024.

    11 grama… aaaa pa to ne smijesno, a sta je sa HR eskobarima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare