To je to što me zanima!

U Zagrebu su oteli maloljetnika i mlatili. Iskočio im je iz auta. Teško se ozlijedio. Uhitili su ih

Ozlijeđenom maloljetniku pružena je liječnička pomoć u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je zadobio teže tjelesne ozljede. Dan nakon policija je privela dvojac, a u stanu 33-godišnjaka pronašli su marihuanu
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u petak su u Zagrebu zatočila maloljetnika i tukli ga jer im nije htio reći gdje se nalazi osoba koja im je navodno ukrala novac.

Kako javlja zagrebačka policija, 33-godišnjak i 31-godišnjak držali su maloljetnika zatvorenog u stanu i tjerali ga da im prizna gdje se skriva osoba koja je navodno 31-godišnjaku ukrala novac.

Nakon što su ga tukli u stanu na silu su ga odvukli u automobil zagrebačkih registarskih oznaka marke Škoda Kamiq i odvezli ga do obližnje šume.

- Odvezli su se do šume na zasad nepoznatoj adresi gdje su izveli oštećenog iz osobnoga automobila i nastavili ga fizički ozljeđivati, sve s ciljem da im kaže gdje se nalazi, odnosno stanuje treća osoba - izvijestila je PU zagrebačka.

Nakon toga, maloljetnika su ponovno odvukli u automobil i vozili ga po gradu. U jednom trenutku maloljetnik je iskoristio njihovu nepažnju dok su se zasutavljali na Iblerovom trgu i iskočio je iz automobila, a osumnjičeni su nastavili vožnju.

SKRIVALA GA 21-GODIŠNJAKINJA Ženu zaključao u stan te pratio što radi video nadzorom, a policajce napao elektrošokerom

Ozlijeđenom maloljetniku pružena je liječnička pomoć u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je zadobio teže tjelesne ozljede.

Dan nakon policija je privela dvojicu muškaraca, a u stanu 33-godišnjaka pronašli su dvije plastične vrećice s nešto manje od kilograma marihuane.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 08.08.2021.

    Neki su ovdje pisali protiv st  a vidite i u zg ima kriminala problem.je zakon treba uvesti kazne zatvora do 60 godina

  • duš man 08.08.2021.

    meni žena stalno nalazi travu po džepovima...i u čizmama.... a o viziru za flaksericu da i ne govorim.....

  • jurefrancetic123 08.08.2021.

    jooojjjj da sam sudac samo 1 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare