To je to što me zanima!

'U zajedništvu nastavite raditi za prosperitetnu budućnost'

Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim državljanima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i životne radosti u 2020. godini, napisala je predsjednica
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u utorak građanima Novu godinu te im je zaželjela puno zdravlja, sreće i životnih radosti u 2020.

- Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim državljanima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i životne radosti u 2020. godini - stoji u objavi na stranicama Ureda predsjednice.

Građane je pozvala da u zajedništvu i domoljublju nastave raditi za bolju i prosperitetnu budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 04.01.2020.

    kafekuharicu svi živi sprdaju

  • ina67 03.01.2020.

    O kakvom je zajedništvu riječ? Mogla je biti jasnija: Ako mislite kao ja i moji onda je to zajedništvo, sve ostalo je protiv države, a ja ne mislim kao oni i eto nema zajedništva, a nisam ni sama

  • ljubica ljubičica_1 03.01.2020.

    Vidli smo to zajedništo sinoć.Kada je vaš član iz stožera napo našeg kandidata.Zar taku Hrvatsku zagovarate.Ako nas je neko razazjednija to ste vi i HDZ-e.Posle ovog ispada iz vašeg stožera ni Bog nas više nemože ujedinit .

Komentiraj...
Vidi sve komentare