To je to što me zanima!

U zapaljenom Mercedesu je tajna Simićeva smaknuća?

Mercedes raskomadanoga krijumčara droge nije imao pločice niti broj šasije. Izgoreni auto koji su našli u Zagrebu sada je na dodatnom vještačenju
Vidi originalni članak

Pretpostavlja se da su Cvetka Simića (44), glavnog operativca srpskog kriminalca Luke Bojovića (36), jednog od vodećih narkodilera na Balkanu, usmrtili u Hrvatskoj u drugoj polovici veljače. Policija je 18. veljače, oko 7.30 dobila dojavu da na Savskoj Opatovini, uz sjeverni nasip Save, gori automobil. Bio je to Simićev Mercedes, što je policija povezala i utvrdila naknadno. Automobil nije imao registarske pločice, a broj šasije bio je izbrisan. Očevidom su utvrdili da je netko karoseriju i unutrašnjost Mercedesa polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio. U automobilu, kako doznajemo, policija tada  nije pronašla nikakve dijelove eventualno izgorjelih dokumenata ili odjeće, pa ni dijelova ljudskog tijela.
- Automobil je sada na dodatnom vještačenju - doznajemo u MUP-u.
Tko je, zašto, kada i kako usmrtio Cvetka Simića, pokazat će istraga. Našoj policiji u tome će pomoći srpske kolege. U četvrtak su se u Beogradu sastali vodeći ljudi obje policije, Milijan Brkić i Milorad Veljović.
Simića nikada nisu osudili ni za što, za razliku od njegova “gazde” Luke Bojovića. Prije tri godine osudili su ga na 15 mjeseci zatvora zbog ilegalnog oružja i krivotvorene osobne iskaznice. Na slobodu je izašao za sedam mjeseci. Bojović je, tvrdi srpski Blic, vjenčani kum Simiću. Kažu da je pucao na njegovoj svadbi u člana protivničkog klana, što policija nije istraživala. Jutarnji list piše kako je Simić možda postao žrtva obračuna 'mladih lavova’, koji žele preuzeti unosne poslove s drogom. Vođa skupine kriminalaca Sreten Jocić je u zatvoru. Razotkrili su bandu Crnogorca Darka Šarića, koga optužuju da je milijune zarađene dilanjem droge oprao ulažući u legalne poslove. Andrija Drašković je, nakon pokušaja ubojstva 2004., sve rjeđe  u Srbiji. U njihove fotelje, tvrdi, žele sjesti novi bossovi ne birajući pritom sredstva.

BRKIĆ IZ BEOGRADA DONIO PODEBLJI FASCIKL O SIMIĆU

Ni Srbija ni Hrvatska neće biti utočište bilo koje organizirane kriminalne grupe, rekao je u četvrtak direktor srpske policije Milorad Veljović. U Beogradu se sastao s Milijanom Brkićem iz Ravnateljstva policije. Doznajemo da će Brkić u Zagreb donijeti podeblji fascikl u kojem su svi detalji iz Simićeve prošlosti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • propala mladost 11.03.2010.

    ovaj Simic mi lici na James Bonda 007

  • hrvatović 11.03.2010.

    poruka policijama hrvacke i srbije: pustite dilere na miru, oni će se i tako istrijebiti sami između sebe! ali, počnite konačno rješavati ovu pravu, globalno opasnu mafiju - političare i njihove pulene! uništavaju narod daleko opasnije i dublje nego droga!

  • 25sat 11.03.2010.

    Mexico ante portas !

Komentiraj...
Vidi sve komentare