To je to što me zanima!

U zavoju udario u rubni kamen, pa prešao na suprotnu stranu ceste: U sudaru preminuo vozač

U srazu dva automobila 51-godišinji vozač je na mjestu preminuo, a 32-godišnja vozačica drugog automobila je lakše ozlijeđena i prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu
Vidi originalni članak

Vozač (51) osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka poginuo je u četvrtak oko 19,55 sati u Bjelovaru u Velikim Sredicama u prometnoj nesreći.

Očevidom je utvrđeno da je u preglednom zavoju u lijevo, desnim kotačem udario u rubni kamen, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu ceste udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret.

NEPRILAGOĐENA BRZINA Vozač (20) na Krku udario u stado ovaca, sve su poginule

U srazu dva automobila bjelovarskih registarskih oznaka, 51-godišinji vozač je na mjestu preminuo, a 32-godišnja vozačica drugog automobila je lakše ozlijeđena i prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policije, te je naložio obdukciju tijela poginulog A. B., koji je peta ovogodišnja žrtva na prometnicama Bjelovarsko bilogorske županije.

OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća na Murteru: U sudaru dva auta i motocikla jedan poginuli

Dionica državne ceste D-43 bila je zatvorena za promet u vremenu od 20.05 do 22.40 sati, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Markus07 22.10.2021.

    Počivaj u miru Božjem,sućut obitelji.

  • BOBO-BJ 22.10.2021.

    Laka ti Hrvatska zemlja,Alene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare