To je to što me zanima!

'Skuhala sam 390 kava u dva sata. Došla je i policija. Kuhat ću još. Podržavam ugostitelje'

Fox bar u Čakovcu odlučio je mirnim prosvjedom podržati ugostitelje i dijeliti građanima besplatnu kavu. Organizatorica prosvjeda i vlasnica Fox bara je Dena Pavlović, a podržali su je brojni građani
Vidi originalni članak

U centru grada Čakovca je u tijeku mirni prosvjed, kako je bilo i najavljeno još u subotu. 

Organizatoricu ovog mirnog prosvjeda i vlasnicu Fox bara, Denu Pavlović, podržalo je oko dvadesetak građana, iako je točan broj teško reći s obzirom da građani dolaze i odlaze.

OTVORIT ĆE TEK 10-AK LOKALA Većina zagrebačkih ugostitelja odustala od otvaranja: 'Velike su posljedice ako bi to učinili'

POGLEDAJTE VIDEO: Prosvjedi u Poljskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dena je kuhala kave kao podršku ugostiteljima koji su svoja vrata diljem zemlje morali zatvoriti 27. studenog 2020. Iako se šuškalo da bi se kafići i restorani, zbog bolje epidemiološke situacije mogli otvoriti 1. veljače, Stožer je odluku produljio na sredinu veljače.

KAOS U BEČU 'Hod protiv korona virusa': Na ulicama su tisuće prosvjednika, tuku policiju, neki su uhićeni...

- Dijelim besplatnu kavu u znak podrške, ne samo ugostiteljima, nego malim poduzetnicima, obrtnicima, najviše umjetnicima, muzičarima koji su već 2-3 mjeseca bez posla, zatim DJ-evima, sportašima koji se ne mogu baviti svojim sportom, amaterskim udrugama, plesnim studijima. Ako treba skuhat ću i 1000 kava. Ovo nije prekršaj i ne bojim se. Prijavljeno je na županiju i grad, te je župan Posavec rekao da njegovu podršku imam - izjavila je Dena, prenose Međimurske novine.

- Evo, skuhala sam 390 kava od 10 do 12 sati. I skuhat ću još ako bude trebalo. Da, bila je ovdje i policija. Kuhala sam u privatnoj kući. Smatram da su mjere nelogične. Svima koji su zatvoreni ugrožena je egzistencija. Nadam se da će se nešto uskoro promijeniti - rekla nam je Dena.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • os-lega 01.02.2021.

    Sad kada otvorite kafiće, opet poskupite kao i zadnji put.

  • LucaBrasi 01.02.2021.

    Nacija birtijaša... kuka se da se nema para, a jedva se čeka da se birtija otvori.

  • Usora1 01.02.2021.

    Ove tkz. mjere su cista idiotarija. Ili je zabrana za sve ili mogu svi po istim uvjetima. Sve ostalo je diskriminacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare