To je to što me zanima!

U zračnom napadu na Sirijce koji su čekali kruh 90 mrtvih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ispred pekarnice je, prema izjavama svjedoka, bilo više od 1000 ljudi. U napadu je najmanje 90 mrtvih kažu mještani sirijskog grada Halfaye za Reuters
Vidi originalni članak

U zračnom napadu sirijskih vlasti u nedjelju je ispred pekarnice u Halfayi ubijeno nekoliko desetaka ljudi. Kako prenosi Reuters, ovaj napad na gomilu koja je čekala kruh jedan je od najsmrtonosnijih, ako su točni podaci o broju mrtvih koje su Reutersu rekli mještani. Oni kažu kako je ubijeno 90 ljudi, a humanitarne organizacije navode da je bilo oko 60 žrtava, no da će taj broj sigurno rasti jer je oko 50 kritično ranjenih. Stravične snimke koje su objavili aktivisti pokazuju desetke tijela, među kojima ima i djece. 

Ispred pekarnice je, piše Reuters, bilo više od 1000 ljudi. Zbog nestašice goriva i brašna proizvodnja kruha nije redovita, a ljudi često čekaju i satima na kruh. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • WOMANIZER 24.12.2012.

    nikad kraja!

  • MLADEN_5 24.12.2012.

    treba citati izmedju redova i poznavati politiku.tko je u pozadini? onaj koji zeli priznanje i ordenje za slobodu "neduznih"ljudi. a najveci su gadovi svijeta jer imaju svoje interese.procitali smo vas gadovi, vas i vas inteligens.

  • Kako vjetar puše 24.12.2012.

    Napad na GOMILU koja je čekala kruh. Ja sam se ražalostio dok sam ovo čitao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare