To je to što me zanima!

U Žrnovnici je uplatila loto listić i osvojila 8 mil. kuna

Mještani Žrnovnice pretpostavljaju da je u pitanju njihova sumještanka, žena kojoj je novac stvarno bio potreban i da je stoga pošteno što je osvojila
Vidi originalni članak

Dobitnu kombinaciju 38. kola Lota 7/39 vrijednu osam milijuna kuna zaokružio je netko od 2500 stanovnika Žrnovnice. Mještani pretpostavljaju da je u pitanju njihova sumještanka, žena kojoj je novac stvarno bio potreban i da je stoga pošteno što ga je upravo ona osvojila. Dobitna srećka uplaćena je u lokalnoj videoteci Palma rano ujutro.
- Bilo je i vrijeme da netko osvoji neku veću lovu. Baš mi je drago da je dobitnik uplatio kod nas - kaže Mirjana Marač iz Palme. Dosadašnji najveći dobitak na listiću uplaćenom u Palmi bio je apartman u Novalji. Novčani dobici dosezali su najviše desetak tisuća kuna. Sretnica ili sretnik iz Žrnovnice nije zaokružio slovo za Super sedmicu, čime je imao šanse svoj veliki dobitak povisiti za dodatnih 9,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _christine_ 13.05.2010.

    a deeeeeeeee i ja biiiii!!! :))))))) čestitam dobitnici! :)

  • Lady Taky 13.05.2010.

    Hvala na čestitkama! prvotno sam bila u šoku sada razmišljam šta ću ,kako i za početak-kamo.

  • TESSA_1 13.05.2010.

    zar stvarno u to vjerujete? hahahaha, drzava pred bankrotom, toliko nezaposlenih i oduzimaju di god stignu a imaju da podijele tolike jackpotove?? hahahaha, naiva totalna i navlakuša od Hrvatske Lutrije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare