To je to što me zanima!

'Ubijamo džihadiste brže nego što ih ISIL može nadomjestiti'

Ubijamo pripadnike ISIL-a brzinom koja je za njih neizdrživa. Neizbježnost njihova uništenja postalo je samo pitanje vremena, kazao je britanski general Ruper Jones
Vidi originalni članak

Američka koalicija ubija militante Islamske države (ISIL) puno brže nego što ih ta skupina može nadomjestiti, izjavio je u utorak britanski general Rupert Jones, ustvrdivši da je do kolovoza prošle godine više od 45.000 džihadista ubijeno u zračnim udarima koalicije.

Iračke snage uz potporu SAD-a nastavile su u utorak svoju ofenzivu u Mosulu, gdje se nalazi nekoliko tisuća militanata IS-a, uključujući mnoge koji su došli iz zapadnih zemalja kako bi im se pridružili.

- Ubijamo pripadnike ISIL-a brzinom koja je za njih neizdrživa - rekao je general Jones, zamjenik zapovjednika koalicijskih snaga.

- Neprijatelj ne može izdržati i gubi teritorij, gubi bitke - kazao je.

Jones je izjavio da borbe neće biti gotove kada padne Mosul ili Raka u Siriji, ali da će to biti početak kraja.

- Neizbježnost njihova uništenja postalo je samo pitanje vremena - istaknuo je dodajući da je vodstvo ISIL-a sada većinom usredotočeno na preživljavanje.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 7vuk777 01.03.2017.

    kako ćete ih po evropi ubijati,gostoprimstvom,dobrom socijalom,podizanjem đamija a za uzvrat silovat će vam majke,žene,kčeri,ubijati nemoćne po trgovima i kolodvorima

  • darac24 01.03.2017.

    Eh, da smo mi komuniste...

  • pčela 01.03.2017.

    Samo ih što prije pošaljite na onaj svijet,gore već ponestaje djevica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare