To je to što me zanima!

'Ubijao me rak i onda mi je Bog rekao da ne idem na zračenja'

Jacob je bio u četvrtom stadiju raka grla. Agresivni tumor počeo se širiti i prema mozgu. Jedno noći probudio ga je glas koji mu je rekao da prestane sa zračenjem
Vidi originalni članak

Jacobu Bogeru iz američkog New Albanyja su 2002. godine u 26. godini dijagnosticirali tumor. Metastaze su se iz gornjeg dijela grla počela širiti prema mozgu. Bolest je bila u četvrtoj fazi, a liječnici su ga pripremili na najgore. Rekli su mu da mora obavezno ići na kemoterapije, no odmah su ga upozorili kako mu zračenja možda neće uspjeti pomoći. Tumor mu se smanjio nakon nekoliko terapija, no njemu je i dalje bilo loše. 

- Jedne noći probudio me neki glas. Poručio mi je da prestanem s kemoterapijama i da je dosta bilo zračenja - ispričao je Jacob za ABC, kojem su roditelji i sestra preminuli od raka. 

Uvjeren je kako mu se obratio Bog te je odlučio poslušati božanski savjet. Upalilo je! Na sljedećim pretragama tumora više nije bilo u njegovom tijelu. I doktor Renato LaRocca, koji je liječio Bogera, izjavio je kako su mu šanse za preživljavanje bile neznatne. 

- Vjerojatnost da će Jacob umrijeti od tumora bila je 70 posto - rekao je liječnik koji je Jacoba savjetovao da ne prestane s liječenjem, no on je odlučio slijediti glas. 

- Vjerovao sam da će Bog uslišiti moje molitve i da će me Bog izliječiti - zaključuje Jacob. 

Kemoterapije su ga oslabile te je zbog zračenja ostao sterilan, no kaže kako su njegovo dvoje djece znak Božje snage. Iako Boger vjeruje u božansku intervenciju, oboljelima ne bi preporučio da odustanu od liječenja. I devet godina kasnije tumoru nema ni traga...

Idi na 24sata

Komentari 141

  • jazz_baa 07.08.2011.

    ima lijepu zenu..ali kaj je s klinicima :P malo sam bezobrazna xD

  • Dubioza Kolektiv 01.08.2011.

    Svatko ima svoje mišljenje u svezi sa vjerom i Bogom. Al to su gluposti da se mu je obratio Bog koji ustvari nema tu moć govora niti itko zna kako on izgleda, jer nije nit čovjek, nit duh, nego je lik vjerojatno imo san putem kojeg je dobio to upozorenje, jer svi mi sanjamo, i čuda se događaju, i treba vjerovat u snove, al da mu se obratio Bog, to je glupost. Jer Bog je zapravo sila koja se nalazi u svemiru i kojom mi sami upravljamo svojim umovima, dalke ako mi stvarno duboko razmišljamo o ozdravljenju to će tako i biti, a ne da vam pomogo neki vaš 'gospodin'. Nisam nevjernik jer ne vjerujem u vašeg Boga, samo malo više gledam na realnost dal je išta moguće, a ne slijedim priče drugih, dakle razmislite ako je taj Isus Krist sin Božji, recite mi ako nas on kao kažnjava ovo ono, u što su zapravo onda vjerovali ljudi onih godina koje u prozvane 'godinama prije Krista'?! I tko je onda bio njihov gospodin kako ga vi nazivate?! Zašto se uopće svađati oko toga tko vjeruje a tko ne? Svatko ima svoje razmišljanje i počnite ga poštovat, držite do svoga a za ostale vas zaboli.

  • Emanuel2 31.07.2011.

    Brko1 pitanje za tebe. Da li ti stvarno vjeruješ u sotonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare