To je to što me zanima!

Ubijen je zaštitar nuklearke u Belgiji: Ukrali mu propusnicu

Zaštitar je upucan nasred ulice dok je šetao svog psa. Krađa propusnice odmah je uzbunilo osoblje nuklearne elektrane u kojoj je dodatno pojačano osiguranje
Vidi originalni članak

Zaštitar u nuklearnoj elektrani ubijen je u belgijskom gradu Charleroiu dva dana nakon terorističkog napada u Bruxellesu, javlja lokalna novina Derniere Heure, pozivajući se na policijska izvješća. Novine pišu kako je zaštitaru ukradena propusnica za ulazak u nuklearku. 

Zaštitar je upucan nasred ulice dok je šetao svog psa. Krađa propusnice odmah je uzbunilo osoblje nuklearne elektrane u kojoj je dodatno pojačano osiguranje. 

Iste su novine u četvrtak objavile kako su braća, briselski bombaši samoubojice, Khalid i Ibrahim El Bakraoui planirali napade na belgijske nuklearne elektrane, navodeći kako je uhićenje pariškog krvnika Salaha Abdeslama ubrzalo planove terorista.

Kako smo pisali u petak, braća su navodno postavila skrivenu kameru ispred doma direktora belgijskog nuklearnog programa, a snimka je zaplijenjena u protuterorističkoj akciji tijekom pretresa stana Mohammeda Bakkalija, za kojeg se sumnja da pripada islamističkoj terorističkoj ćeliji.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • jožek2 27.03.2016.

    Nije mi samo jasno zašto je Belgija najveća meta tim teroristima?

  • BBBovac 26.03.2016.

    lud, zbunjen , normalan , EU... Ovi izgledaju kao iz čeških crtica...

  • toby 26.03.2016.

    Je je baš nosi propusnicu sa sobom dok šeče psa a vjerojatno su mu i oko uzeli kako bi skeniraki rožnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare