To je to što me zanima!

Ubila je nećaka, obitelj to nije znala pa je molili da se ne baci

Kineskinja Sheng Fi ubila je nećaka nakon što se posvađala s njegovom majkom. Ugušila ga je i bacila tijelo s iste zgrade s koje se htjela baciti par sati kasnije
Vidi originalni članak

Obitelj, prijatelji i služba za spašavanje svim silama trudili su se spriječiti Kineskinju da se ne baci sa zgrade od devet katova. Sheng Fi su čvrsto držali za noge dok je prijetila da će skočiti s krova.

Nitko od njih nije znao da je ona samo nekoliko sati ranije ugušila nećaka (4) i bacila njegovo tijelo s iste zgrade u Zhanjiangu na jugu Kine. Dječaka je ubila nakon svađe s njegovom majkom. Priznala je da ga je gušila do smrti i zatim bacila tijelo s 30 metara visine, a onda se odlučila i sama ubiti. Spasioci koji su na teren izašli nakon dojave nisu bili upoznati s cijelom situacijom, a sa sobom su poveli i ženinu kćer. Dok su je odvlačili s ruba zgrade priznala je užasnu istinu, piše Daily Mail.

- Priznala je ubojstvo. Čeka ju smrt strijeljanjem - rekao je glasnogovornik policije.


Idi na 24sata

Komentari 143

  • babygirl 24.08.2012.

    Ne volim Kineze,al za ovo svaka cast,streljace je,a ko fol mislila se baciti sa zgrade,a sto nije skocila,sto je cekala da je zaustavljaju,samo politika,sad te nece niko spasiti.....

  • djara17 23.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • Palac_gore 22.08.2012.

    E to se zove kazna-kad nas bi ju odmah proglasili psihički poremećenom, strpali u psihijatriju da je lijeće psihici i za par godina bi slobodno šetala gradom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare