To je to što me zanima!

Ubila mentalno zaostalog sina, a sutkinja je pustila

Sutkinja je svoju odluku obrazložila činjenicom da je Evelin željela počiniti samoubojstvo, a sina nije mogla ostaviti samog, pa je morala ubiti i njega
Vidi originalni članak

Njemica Evelin G. (61) otrovala je 26-godišnjeg mentalno zaostalog sina, a potom je pokušala i sebi oduzeti život. Sutkinja ju je oslobodila krivnje jer je zaključila da je Evelin bila depresivna. Marco zbog liječničke pogreške nije mogao hodati, pričati, pa se njegova majka danonoćno morala brinuti o njemu. Evelin je to bilo previše. Sutkinja je svoju odluku obrazložila činjenicom da je Evelin željela počiniti samoubojstvo, a Marca nije mogla ostaviti samog na svijetu, pa je morala ubiti i njega. Majci je, kazala je sutkinja, najveća kazna što više nema sina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alesiaj 01.10.2008.

    Da li je netko od nas 26 godina danonoćno bio u takvoj situaciji kao ta žena? Nije! Zato nemojte pametovati, svako zna svoje...

  • 25sat 18.09.2008.

    a onda će se svaka čedomorka vadit na to da joj je najveća kazna što je ostala bez djeteta (o, moji suci i pravnici pun mi vas je kufer!)

  • Gatsby 17.09.2008.

    Hmm... ponekad nam odluke suda izgledaju glupe i nepravedne. Mi sagledavamo stvari laički i emotivno, oni stručno sa manje emotivnosti , pravda je relativna stvar, ponekad može biti zadovoljena na čudan način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare