To je to što me zanima!

Ubila susjedu (9) jer je željela vidjeti "kakav je osjećaj ubiti"

Alyssa je imala 15 godina kada je ubila susjedu. Tjedan dana ju je pratila gdje se kreće i u koje vrijeme se vraća iz škole. Za nju je čak imala i spreman grob
Vidi originalni članak

Alyssa Bustamante (17) iz SAD-a je 2009. godine ubila susjedu Elizabeth Olten (9) samo da "vidi kakav je osjećaj ubiti nekoga". Djevojka će 28. siječnja navršiti 18 godina, a u utorak su je osudili zbog teškog ubojstva. Na sudu je priznala ubojstvo i opisala je što je napravila.

- Elizabeth sam zadavila te sam je nožem ubola u prsa. Nakon toga sam joj prerezala grlo - rekla je Alyssa. Rekla je sucu i da je cijelo vrijeme bila svjesna odgovornosti i toga što je učinila. 

Alyssa je imala 15 godina kada je ubila susjedu. Tjedan dana je pratila gdje se kreće i u koje vrijeme se vraća iz škole. Čak je iskopala i dvije rupe kako bi imala i spreman grob za djevojčicu. 

Elizabeth se igrala s Alyssinom polusestrom (6), nakon čega je djevojka odvukla u šumu i ubila, piše Daily Mail. Alyssa je i na internetu imala profile na raznim društvenim mrežama. Pod hobije je navela "ubojstva", ali su svi računali kako se radi o šali.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ArinaDraženović 25.01.2012.

    Blonde,onda mi bili kao ona

  • Number88 15.01.2012.

    Slatko :D

  • Lent11 14.01.2012.

    Ajme, koja bolesnica! Doživotni zatvor u samicu - idealna - zaslužena kazna za njen čin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare