To je to što me zanima!

Ubila svoje radnike na imanju i njihova tijela bacila svinjama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Susan Monica tvrdi da se njezina prva žrtva sama upucala u glavu pet puta te da su ju svinje odvukle. Drugog je ubila, tvrdi, iz milosti jer su ga svinje već napale...
Vidi originalni članak

U američkoj državi Oregon počelo je suđenje ženi (66) koja je optužena da je na svom imanju ubila dvojicu svojih radnika i zatim njihovim tijelima nahranila svoje svinje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susan Monica prvu je žrtvu ubila na ljeto 2012., a drugu u jesen 2013. godine. Ostatke jedne žrtve, lubanju i kosti, zakopala je na svom imanju.

Monica tvrdi da je se njezina prva žrtva, Stephen Frank Delicino, sam upucao u glavu pet puta te da su ga zatim njezine svinje odvukle. Drugu žrtvu, Roberta Haneya , ubila je, tvrdi, iz milosti jer su ga već napale njezine svinje.

Policiji je kazala i da cijeni životinje više od ljudi, javlja ksn.com .

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Zagor te-nej 27.04.2015.

    Pa da još je trebala izjaviti da se ovaj upucao pet puta u glavu iz zasjede. Tako da ovi na sudu u Americi to okfalificiraju kao samoubojstvo iz zasjede. Od Aljaske do Mexika to je jedna druga slika, to je Amerika. Amerika nije rad i znoj postoje holywood i feenki boy disniland bejzbol i rockn roll..... vrijeme očaja vrijeme nade jedni ruše a drugi grade.....u buci u larmi u rudniku na farmi.... šesdeset godina za dolar rade ....Od Aljaske do Mex....

  • peter gordon 19.04.2015.

    svinjetina sa ljudskim okusom

  • PopiPopi 19.04.2015.

    Isada tko je kriv :? ja znam : Montsanto sa GMO hranom .

Komentiraj...
Vidi sve komentare