To je to što me zanima!

Ubila vlastito dijete jer joj je imam rekao da je 'opsjednuto'

Mlada majka optužena je za ubojstvo svoje 14-mjesečne kćerkice zbog problema s njenim odgojem, a priča je dobila tragičan završetak. Jedan mladi život je ugašen, dok se majci još uvijek sudi...
Vidi originalni članak

Sofina Nikat, 24-godišnjakinja iz Australije, ubila je svoju 14-mjesečnu bebu jer je bila opsjednuta, a taj savjet dao joj je imam. Mlada majka imala je problema s odgojem svog djeteta i upitala je svoje roditelje za savjet. Dobila je odgovor da su se oni konzultirali s imamom, koji je zaključio da beba ima "negativnu energiju" i da je "opsjednuta duhom", prenosi The Independent.

Rastrojena majka je zatim uzela svetu vodu i molila se kako bi uklonila zlog duha i očistila svoju kći i sebe. U izjavi policiji stoji da je njena kćer kobnog dana "plakala i zavijala", grebala ju i povlačila za kosu te kako joj je sada bolje "na boljem mjestu". Priznala je ubojstvo, ali je prije toga tvrdila da joj je dijete oteo nepoznati muškarac i da je prijavila otmicu. Ipak, te tvrdnje su pobile snimke nadzornih kamera na kojima se vidi da majka vozi svoju kćer u kolicima, a potom i kako iz parka vozi prazna kolica.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Sapir 22.03.2017.

    Kao da kod nas babe ne slušaju popa

  • Nananaci 21.03.2017.

    Ako su bili legalno u Australiji onda je ovo super i moramo to prihvatiti, jer ipak je bitan samo komad papira, ništa drugo.

  • njuska70 18.03.2017.

    Trebo ju je imam izlupati izmedu nogara sa pendrekom po cicamaci to bi sigurno pomoglo

Komentiraj...
Vidi sve komentare