To je to što me zanima!

Ubili ga neonacisti: Policajac Soldo bio u logoru u Jablanici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bračni par neonacista, Jared i Amanda Miller, ubio je policajce Igora Soldu i Alyna Becka u restoranu dok su ručali. Soldo je ostavio za sobom ženu i malo dijete
Vidi originalni članak

Naoružani bračni par neonacista, Jared (31) i Amanda Miller (22) , ubio je dvojicu policajaca i još jednu osobu u nedjelju u Las Vegasu te potom počinio samoubojstvo. Jedan od policajaca je 31-godišnji Igor Soldo iz Jablanice u Hercegovini.

Prema policijskom izvješću Milleri su napali policajce u restoranu dok su ručali . Muškarac je uz povike "Ovo je revolucija" pucao Soldi u potiljak, a potom je u vrat pogodio njegovog kolegu Alyna Becka (41). U Becka je zatim pucala i Amanda Miller. Policija je na mjestu zločina pronašla kukaste križeve, javlja CNN .

Nakon što su ih ubili potrčali su u obližnju Walmart trgovinu gdje su ubili Josepha Wilcoxa. Svjedoci su rekli da je Wilcox poginuo spašavajući druge. Ubrzo je policija opkolila trgovački centar te pozvala napadače da se predaju i polože oružje. Kako policija navodi, Amanda Miller je prvo ubila supruga,  a onda presudila i sebi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Soldo za vrijeme rata bio u logoru

Ubijeni Soldo je kao policajac radio od 2006. godine , a iza sebe je ostavio suprugu i bebu. Načelnik policije Bruce Lang izjavio je da Igor ima i brata Roberta, također, policajca. Za vrijeme rata Soldo je s bratom i sestrom bio u logoru u Jablanici , piše Večernji list . Tada su mu ubijeni rođaci. Nakon rata njegova je obitelj iskoristila priliku i izbjegla u Ameriku.

Policija pretražuje stan ubojica. Prema navodima susjeda, supružnici su se ponašali neobično, a nisu se ustručavali javno iznositi svoje ekstremne stavove kao i mržnju prema policiji . Često su iznosili razne teorije zavjere i prerušavali se u likove negativaca iz Batmana.



Idi na 24sata

Komentari 130

  • 11.06.2014.

    Ti Bosanci se raselili po cijelome svijetu tokom ovog zadnjeg rata.Dobro im je došao pa su pobjegli iz Bosne.

  • mrljobrljo 10.06.2014.

    Ne razumijem zašto je uklonjen komentar.Ako je Hercegovina u BiH onda je osoba iz Hercegovine bosanac.Kaj je tu sporno?

  • nocni_kupac13 10.06.2014.

    Admine zasto me brises ? EVo tebi postavljam pitanje : " Sto su osobe koje napadaju drzavu"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare