To je to što me zanima!

Ubili poznatog vlasnika hotela ispred njegovog stana u Budvi

Nepoznati napadač je na Dragana Bećirovića ispalio tri hica iz pištolja. Pogodio ga je u arteriju na bedru. Pokušao je doći do obližnjeg Doma zdravlja, ali je iskrvario
Vidi originalni članak

Poduzetnika Dragana Bećirovića ubili su u Budvi u noći na nedjelju. Bećirović je inače izvršni direktor tvrtke Bepler & Jacobson, u sklopu koje posluju hoteli "Bianca" i "Avala". Nepoznati napadač je na njega ispalio tri hica iz pištolja u naselju Golubovina kraj gradske pekare dok je ulazio u svoj automobil ispred zgrade u kojoj ima stan. 

Ranjen je u bedrenu arteriju te je ubrzo iskrvario, prenosi portal Vijesti.me. Napdač je odmah pobjegao, a Bećirović je krenuo prema Domu zdravlja, koji je 500 metara od mjesta napada. Policija je tragove krvi uočila 100 metara od mjesta na kojem su ga upucali. Bećirović je preminuo u vozilu Hitne pomoći, kojim su ga htjeli prebaciti u bolnicu.

Bećirovića su inače prije tri godine brutalno pretukli dok se s prijateljima vozio u automobilu. Sudarili su se s autom iz kojeg su istrčali nepoznati napadači te su pretukli poduzetnika. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • branko3005 10.04.2011.

    svašta je taj P-ODUZIMAO, radio, radio pa zaradio (metak)

  • quazequatl1 10.04.2011.

    Takva egzekucija govori o stanju u crnogorskom društvu. Ubojstvo je očigledno naručeno, a u igri su veliki novci i opasni međunarodni igrači.

  • Hanter 10.04.2011.

    Baš PODUZETNIK!!!!!!!!!!!!!U Hrvatskoj ta rijeć ima dva znaćenja:LOPOV ili MAFIJA:

Komentiraj...
Vidi sve komentare