To je to što me zanima!

Ubio 14 prostitutki? Nakon što je umro, u garaži pronašli nogu

Njemačka: Manfred Seel je bio uzoran član zajednice. Svirao je u bendu i živio za svoju suprugu i kćer. Nakon njegove smrti počele su se otkrivati strašne stvari
Vidi originalni članak

Manfred Seel (67), kraojbrazni arhitekt, vodio je, sumnja se, dvostruki život. Bio je voljeni otac i suprug. No nakon njegove smrti pokazalo se i da je bio serijski ubojica. Njegova je kći u garaži našla dijelove leša.

Bio je omiljen u društvu

Manfred Seel je bio omiljen u njemačkom Taunusu. Svirao je klarinet i saksofon u bendu. Svi su ga smatrali, sve do njegove smrti u kolovozu 2014. godine, pristojnim i nenametljivim čovjekom. Sve do dana kada je njegova kći htjela rasčistiti garažu pokojnog oca koji je umro od raka. Tamo je pronašla leš prostitutke.

Ubio i dijete?

Nakon dvije godine istrage, istražitelji vjeruju da je Seel bio masovni ubojica i da je ubio čak 14 prostitutki. Kći je u rujnu 2014. godine u garaži koju je njezin otac unajmio, između sjekira, pila i smeća našla dvije plastične kante s crnim poklopcima. Otvorila ih je. Iz njih je izašao strašan smrad, a kći je vidjela stopalo i potkoljenicu.

Policija je objavila da istražuje još četiri slična ubojstva na području Frankfurta, ali sumnjaju i da ih je bilopuno više. Tijelo Gisele Singh (36) pronašao je berač gljiva 1991. godine ispod hrpe granja. Torzo Dominique Monrose (32) pronađen je 1993. godine u vreći za smeće pored autoceste. Njezinu glavu dosad nisu pronašli. Policija vjeruje da Seela može povezati i s dva ubojstva iz 1971. godine. Također sumnjaju da bi mogao biti odgovoran i za ubojstvo Tristana Brübacha (13) čije je mrtvo tijelo pronađeno 1998. u tunelu. 


Bild piše da su na spomenutom području pronađeno još devet mrtvih prostitutki koje su ubijene na sličan način. Istražitelji su zaključili da je riječ o serijskom ubojici koji je volio skupljati "trofeje". Naime, svim su žrtvama odrezani neki dijelovi tijela koje je ubojica zadržao. 

Volio je ženu i kćer

Prijatelji kažu da su u Manfredovom životu bile dvije žene, supruga i kći. Kažu da ih je jako volio i patio je nakon što mu je žena umrla pola godine prije njega. Znali su ga kao čovjeka koji je bio vjeran ženi i koji je poslije glazbene probe odlazio piti pivo. No susjed je rekao da nitko nije smio u Seelov podrum, čak ni njegova supruga. Susjed Erich B. (71) tvrdi da ga je Seel jednom odvezao u Frankfurt kako bi "gledali žene". Nakon što je kći našla ostatke žene u kanti, policija je pretražila kuću, ali ništa nisu našli. Policija vjeruje da je Seel imao još jedno, zasad neotkriveno skrovište gdje je ostavljao dijelove leševa. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • majstor555 22.05.2016.

    klošar bolesni,,taki su mi najbolji dobar,fin,ide u crkvu,, a na kraju sto puta gori od drugih

  • mystery shopper 20.05.2016.

    ovo su oni sto vicu "mene je otac vezao za radijator i kamenovao pa sta mi fali" :DDD uvijek se ispostavi da nesto fali,ne mora znacit da se to vidi na prvi pogled. ;)

  • kristijan8 20.05.2016.

    Čovjek do zadnjeg trenutka nezna s kim živi...Kakvi su to bolesnici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare