To je to što me zanima!

Cura ga posjetila u zatvoru, on ju je zadavio i zakopao u ćeliji

Peru: Čuvari su pokrenuli su istragu nakon što su osjetili smrad. Jackson Conquet (32) tada je priznao da je prije tri mjeseca zadavio djevojku jer ga je htjela ostaviti
Vidi originalni članak

Nizozemac Jackson Conquet (32) priznao je da je zadavio djevojku Leslie Paredes (22) koja ga je posjetila u peruanskom zatvoru Lurigancho, piše Daily Mail. Zakopao je njezino tijelo ispod betonske klupe. Ležalo je tamo tri mjeseca. 

Policija je otkrila tijelo tek nakon što su pokrenuli istragu zbog nepodnošljivog smrada koji je dolazio iz njegove ćelije. Tada je priznao da ju je ubio jer je htjela prekinuti s njim. 

Zatvorski čuvari stalno nadgledaju ćelije kako u njima ne bi ostali posjetitelji. Međutim, nitko nije primijetio kako Paredes u kolovozu nije napustila zatvor. Policajci su iskopali tijelo i odnijeli ga u mrtvačnicu. 

Na policijskom videu vidi se kako pretražuju i druge zatvorenike. Pronašli su gomilu noževa, mačeta i mobitela. Kako su otkrili da je zatvor pun i droge, zaposlili su još 150 zatvorskih čuvara. 

Zatvor je izgrađen 1960. godine za 2000 zatvorenika, a u njima trenutačno odslužuje kaznu njih 8000. Conquet je u zatvoru od svibnja 2009. godine zbog krijumčarenja droge.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gašpar 14.12.2010.

    Jeste li sigurni da je to zatvor ? Da nije kamp za trening manijačkih ubojica!?

  • ivana1986 09.12.2010.

    baš divan zatvor... Kako su uopće ostali tako dugo sami?? Treba zakopati leš?? A i totalno čudno da nitko nije čuo nikakve znakove borbe...ipak mislim da se nije baš prepustila smrti bez borbe????

  • milky 08.12.2010.

    Super čuvan zatvor nemam rijeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare