To je to što me zanima!

Ubio dječaka (15), baku i susjeda u krvavom pohodu

U Velikoj Veterničkoj pokraj Lobora u četvrtak su pronašli mrtve baku Ceciliju Hudić (62) i njenog unuka Gorana (15), a zatim i Franju Kosa (62)
Vidi originalni članak

U Velikoj Veterničkoj pokraj Lobora u Zagorju u četvrtak ujutro su pronašli dvoje mrtvih. Ubijeni su baka Cecilija Hudić (62) i njen unuk Goran Hudić (15) u obiteljskoj kući oko 1.00 sat u noći. Trupla je pronašla susjeda koja je, kao i svako jutro, došla na kavu. Međutim, umjesto kave naišla je na stravičan prizor. Baka i unuk krvavi su ležali jedan na drugome u hodniku. Ustrijeljeni su vatrenim oružjem. Baka je bila samo u spavaćici, a dječak u gaćicama. Policija stoga sumnja da su dječak i baka spavali, no da ih je netko izvukao iz sna i potom ubio. Nakon otkrića dvoje mrtvih, policajci su krenuli u potragu. Pretraživali su kuće u okolici i tada shvatili da zagorski masakr još nije završio. Pronašli su treće truplo u kući 300 metara dalje. Bio je to Franjo Kos (62), kojeg je nepoznati ubojica upucao u glavu, a imao je i nož zabijen u vrat. Policija je daljnjom istragom, kako doznajemo, našla i četvrtog muškarca - Vladu Knoka zvanog Pšenica, kojeg je ubojica lakše ranio. Navodno su Franjo Kos i Vlado Knok sinoć zajedno pili. Ubojica je došao i pucao u obojicu, no Knoka je metak samo okrznuo. Obzirom da je bio pijan, nije shvatio što se dogodilo. Jutro nakon stravičnog ubojstva otišao je u šumu cijepati drva, gdje su ga policajci i pronašli. Policiji je Knok samo rekao da je ubojica visok muškarac. Budući da su Franjo Kos i Hudići bili slabijeg imovinskog stanja, teško je vjerovati da ih je netko ubio zbog novca.
POLICIJA: ČAHURE U UBOJSTVIMA SU ISTE
Policija je potvrdila da su čahure nađene u kući Hudićevih i kod Franje Kosa iste. Stric ubijenog dječaka Dražen Hudić (37) rekao je da ne zna zašto bi netko želio ubiti njegovu majku i nećaka. Krim-policiji upomoć su popodne stigli specijalci s dugim cijevima. Obukli su pancirke, pretraživali okolicu u potrazi za ubojicom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • entoni 27.03.2008.

    Tužno baka i dječak užas....da uhvate ubojicu......čitava strašna priča nažalost bude toga još

  • Roci 27.03.2008.

    Ma ovo je sve vrag odnio.

  • entoni 27.03.2008.

    Tako je Kakma, na žalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare