To je to što me zanima!

Ubio dvije kćeri i sebe jer ga žena nije htjela natrag?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otac (38) je oko 5.40 sati ubio svoje dvoje djece (6 i 14) pa presudio i sebi u kući u Dubravi. Prije toga se posvađao sa svojom bivšom ženom (34)
Vidi originalni članak

Muškarac D.G. (38) je jutros oko 5.40 sati pozvonio na vrata bivše supruge Ž. G. (34) u ulici Jasmina 18 u zagrebačkoj Dubravi. Ona mu je otvorila i vrlo brzo su se posvađali. D.G. ju je odgurnuo i ušao u kuću gdje su nastavili vikati. Galamu su čule njihove dvije kćeri P.G. (6) i P.G. (14), koje su u pidžamama izašle na hodnik. U tom trenutku D.G. je pomahnitao i izvukao ilegalni pištolj koji je posjedovao. Upucao je kćeri i onda presudio sebi. Sve je čula i njegova nepokretna punica M.B. (66) koja je ležala u svojoj sobi. Nazvala je policiju i hitnu pomoć. Prema pričanju šokiranih susjeda, muškarac je više godina bio rastavljen od supruge. Navodno joj se htio vratiti, ali ona ga nije primala nazad.
- On ih je sve maltretirao. Čula sam pucnjavu i još ne mogu doći k sebi. Nije to smio učiniti, nisu djeca ništa kriva. One su bile tako divna obitelj - kazala je kroz suze susjeda Vera.
U osnovnoj školi Retkovec vlada tuga i nevjerica. Fotografiju starije djevojčice, izložili su u učionici i zapalili svijeću. Učenici su se upisivali u knjigu žalosti.
- Njene velike plave oči nikada neću zaboraviti - napisao je jedan školski kolega u knjigu žalosti. Ravnatelj škole tvrdi da su poduzeli sve mjere kako bi pomogli šokiranoj djeci.
- Škola je pozvala tim psihologa koji već rade s djecom - rekao je. P.G. (14) je bila mažoretkinja i danas je trebala imati nastup u školi.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • pipi-duga-čarapa 11.06.2010.

    proklet bio!!

  • TiRa 11.06.2010.

    ednostavno nemam KOMENTAR !?! :-(((((

  • ivanmatko76 11.06.2010.

    Ne možemo podnijeti što nam rade.. jadan čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare