To je to što me zanima!

Ubio glumicu i ukrao joj auto, pa policiji otkrio gdje je tijelo

SAD: Tricia McCauley (46) ubijena je u svojem automobilu. Policija je uhitila ubojicu i pljačkaša. Još istražuju kako je naišao na glumicu. Ona je upravo išla na večeru...
Vidi originalni članak

Američka glumica Tricia McCauley (46) nestala je na Božić, a njezino mrtvo tijelo našli su u utorak. Policija je uhitila muškarca koji je ukrao njezin automobil.  

Pljačkaš je prije ubojstva opljačkao jednu trgovinu i napao radnike, a nakon toga je ubio Triciju. Tricia je prije ubojstva objavila na Facebooku da je krenula na božićnu večeru s prijateljima u Washingtonu. Policija je dala sve od sebe da bi pronašla glumicu te su na svojem Twitteru objavili njezinu fotografiju i broj registracija njezinog automobila.

Glumica je bila poznata po filmu "Uhvati ritam" u kojem je zamijenila glavnu glumicu Jennu Dewan. Tricia McCauley radila je i kao instruktorica joge.

Policija je ubojicu uhitila u ljekarni, a on im je predao ključeve glumičinog automobila. Policija je njezino mrtvo tijelo našla u vozilu. Bila je zadavljena.

Adrian Duane Johnson je optužen za ubojstvo. Policija ne vjeruje da se Johnson i McCauley poznaju od ranije. Policija ne zna niti kako je Johnson naišao na glumicu, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • umjereni pacifist 30.12.2016.

    samo kineski zakoni. suđenje u petak-javno streljanje u ponedjeljak.(metak plaća obitelj)

  • lollalollita 29.12.2016.

    46 godina ulaganja u život,zdravlje,trud,karijeru,obitelj...poništi za jednu dnevnicu svoga rada.smrtna kazna mu je premalo...

  • lozinka11 29.12.2016.

    I sad takav ima pravo na pošteno suđenje, i osudu na robiju i da dalje košta državu silnih novaca (da se SLUČAJNO oni konji iz one udruge (pravo na život) nebi bunili, jer nitko nema pravo nikome uzeti život)...umjesto da ga sprže bez suđenja ili spakuju mu metak u čelo (najeftinije)

Komentiraj...
Vidi sve komentare