To je to što me zanima!

Ubio je očuha i ubo majku jer su mu rekli da ugasi videoigre?!

Svojoj majci prvo je šakom slomio nos, a zatim počeo udarati i očuha koji je otišao u kuhinju po nož kako bi zastrašio mladića i obranio sebe i ženu. McKinney mu je preoteo oružje te probo oboje, navode iz policije
Vidi originalni članak

Nakon što su ga tražili da ugasi svoju videoigru, muškarac (29) ubio je svog očuha i nožem probo majku. 

Naime, Christopher McKinney iz Kalifornije igrao je videoigre u obiteljskom stanu. Majka i očuh zamolili su ga da ih ugasi kako bi mogli ići spavati. 

Njihov zahtjev razljutio je mladića, počeli su se svađati, a on je ubrzo došao do oružja kojim je ozlijedio oboje, prenosi Mirror.

UŽAS U SPLITU Muškarac (55) mjesec dana je živio pokraj tijela mrtvog oca

- Svojoj majci prvo je šakom slomio nos, a zatim počeo udarati i očuha koji je otišao u kuhinju po nož kako bi zastrašio mladića i obranio sebe i ženu. McKinney mu je preoteo oružje te probo oboje. Cijela soba bila je prekrivena krvlju, od stropa do poda - navode iz policije.

Očuha (71) ubio je na licu mjesta, a majku (66) teško ozlijedio. 

U JAPANU 'Ubojica s Twittera' svoje žrtve je komadao i masakrirao: Sad je osuđen na smrtnu kaznu...

Policajci su ubojicu pronašli prekrivenog krvlju na hodniku zgrade. Opirao se prilikom privođenja. 

Čeka presudu

McKinney se sada nalazi u pritvoru i čeka presudu za nekoliko optužbi povezanih s nizom incidenata koji se dogodio 11. prosinca u stambenoj zgradi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 04.01.2021.

    Reci ne drogi.

  • liliana 27.12.2020.

    U Americi su zakoni drakonski za ove stvare, teško će se on izvući bez smrtne ili doživotne.Ako imaju snrtnu zagarantirano mu je.

  • SaraLee 22.12.2020.

    Rodila sebi konjinu kojoj sa 29 godina mora reci da ugasi video igre,umisto da mu eventualno spremi veceru nakon napornog radnog dana ili jos bolje,da ga jednom tjedno pozove na veceru.I na kraju joj ta ista nesposobna konjina presudi.Ispricavam se na rijecniku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare