To je to što me zanima!

Ubio je svog cimera: Kao mali si je pucao u glavu iz pištolja

A.B. (56) je u noći s petka na subotu nožem u srce ubo Veljka D. koji je preminuo na mjestu. Navodno su se dvojica podstanara posvađala oko gledanja televizije
Vidi originalni članak

Muškarac koji je Bebrini kod Slavonskog Broda ubio svog cimera, s kojim je živio u kući u neposrednoj blizini Doma za starije i nemoćne, kada je išao u treći razred osnovne škole je pokušao izvršiti samoubojstvo vatrenim oružjem.

- Glava mu je tada deformirana i nedostaje mu gotovo pola tjemena. Ta je trauma na njemu ostavila traga i od tada se boji da bi svaki udarac koji bi mu netko zadao u glavu mogao biti fatalan. Stoga je reagirao instinktivno i iz straha – rekao je ubojičin odvjetnik Branko Glas za Večernji list.

Podsjetimo, A.B. (56) je u noći s petka na subotu nožem u srce ubo Veljka D. koji je preminuo na mjestu. Navodno su se dvojica podstanara posvađala oko gledanja televizije.  A.B. se bez otpora predao policiji. 

Protiv A.B. su navodno i ranije vođeni sudski postupci zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda kada je na sličan način drugoj osobi zadao ubod nožem te zbog obiteljskog nasilja.

Njegov odvjetnik kaže kako je neosporno da je A.B. ubio Veljka D. pa i to da je postojala namjera, ali i dodaje kako će tražiti da se nad njim provede psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo je li smanjeno ubrojiv.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Barinjo 11.08.2014.

    osobno poznam A.B. i tvrdim da od ovog ništa nije istina. A.B. je kao mali (8 godina starosti) našao flober pištolj i on i njegov bratić I.B.(3 godine stariji)neznajući rukovat s istim pokušali opalit a obzirom da nisu znali A.B. se navirio u cjev a I.B. je otpustio kokot te usred trzaja tane ga pogodilo u predjelu čela i izašlo na potiljak 3 milimitra ispod mozga usljed čega je ostao invalid u ljevu nogu koja nije pratila njegov rast i razvoj. nasilja nikad nije bilo u obitelji osim jedne sitne prepirke usljed koje je napustio obiteljsku kuću još davne 1988 godine. a sličan napad nožem se dogodio tako što su mali nožić na rasklapanje bacali u drvo i A.B. je pogodio S.G. u stražnjicu pri čemu je zadao posjekotinu u dubini 1 centimetar s otvorenim rezom 1 centimetar

  • kukurikuu 11.08.2014.

    Koje li su to emisije bile oko kojih su se posvadjali?

  • Nemam_ime_ni_prezime 11.08.2014.

    posvađalo ih odabir programa na kojima ionako nema ništa za gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare