To je to što me zanima!

Policija pretražuje Toljev stan, Sanju Hap pokopali u Osijeku

Prema nekim teorijama, Viktor Tolj (58) je prvo ubio nogometnu menadžericu Sanju Hap (40) u Zagrebu, a onda otišao u Osijek i ubio odvjetnika Vidakovića (61) i sebe
Vidi originalni članak

U Karasovoj ulici u Zagrebu traje pretres stana Viktora Tolja (58) koji je u ponedjeljak u Osijeku ubio odvjetnika Vlatka Vidakovića (61) pa sebe. 

Grgur Žučko/PIXSELL

Pojavila se i teorija da je skrivio smrt i nogometne menadžerice Sanje Hap (40) u Zagrebu. Kako piše Večernji list, Tolj je najprije nožem ubio ženu u stanu u kojem je živjela na Kajzerici pa se odvezao 283 kilometara do rodnog Osijeka, gdje je ubio svog bivšeg odvjetnika. 

Susjedi ubijene menadžerice kažu da su Tolja viđali kako joj dolazi na vrata i prijeti. Hap je vjerojatno u njegovoj štedionici podigla kredit ili bila jamac svojoj majci.

Menadžericu pokopali u Osijeku 

Sanja Hap (40) pokopana je u četvrtak na Aninom groblju u Osijeku. Njezino tijelo pronađeno je u ponedjeljak navečer u stanu u Podbrežju. 

Na sahranu ove nekadašnje velike atletske nade i prve hrvatske atletičarke koja je 400 metara prepone istrčala ispod minute te kasnije nogometne menadžerice došlo je tek stotinjak ljudi. Okupljenima se obratio svećenik, no nije bio nijedan drugi govor. Među poznatijima moglo se uočiti tek troje nogometnih dužnosnika, Željka Širića, bivšeg prvog čovjeka u krugovima nogometnih sudaca, Miroslava Žitnjaka, voditelja Osijekove škole nogometa, i Boru Ivkovića, predsjednika NK Metalac iz Osijeka.

Nitko od njih nije bio raspoložen za bilo kakav razgovor.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • škver 26.03.2015.

    ptsp daje se bolje reci kupuje kapom i sakom pa oni siroti koji to uistinu imaju ne ljece se. niko ih ne kontrolira a oni pate i sve im moze biti okidac. ovaj ubica bio je bolestan( paranoja; krio se da ce ga ubiti snajperisti ) pa me cudi da je odvjetnik.obrazovan covik to znao i olako prihvatio. za djevojku neznam jel znala ili mogla znati.

  • LIJEPA LI SI 26.03.2015.

    Zar Zeljko Siric nije u zatvoru ? Dokazano da je kriminalac i seta slobodno gdje hoce . E pa zbog takvih se ovakve stvari i desavaju,ili je kriminalac ili je branio kriminalca a tu kad netko nekom stane na zulj je pistolj rjesenje . Meni osobno ,naravno,da nije ali ovakvima je to rjesenje. Mozda ce biti grubo ali dok god se medjusobno ubijaju i nemam nista protiv ,samo nek ne diraju nas obicne gradjane koji zivimo posteno od svoje zaradjene place .

  • juanita_1 26.03.2015.

    Sanju smo pokopali, a vi ste morali doc naslikavat radi clanka. Sramite se. Pojma nemate i pisete gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare