To je to što me zanima!

Ubio muškarca, braća ga tukla stolom po glavi u pizzeriji?

Htjeli su me ubiti, htjeli su me ubiti, vikao je unakaženi izbacivač. U pizzeriji u Jušičima su našli ubijenog muškarca. Njegovog brata su operirali na KBC Sušak
Vidi originalni članak

Razlog krvavog obračuna u petak u Jušičima, navodno, je prijašnja svađa koju su ubijeni Alen Keserović (30), njegov brat Suad (26) i Dražen V. (28) trebali izgladiti. Sastali su se u pizzeriji Omega u Jušićima pored Kastva. Na 'izmirenje' su došla dva brata, a izbacivač iz Matulja došao je sam. 

Htjeli su me ubiti, htjeli su me ubiti, vikao je izbacivač

Sjeli su za separe i tad je započela svađa. Čim su braća nasrnula na izbacivača iz Matulja, konobarica, kuhar i gosti, obitelj s malim djetetom, istrčali su na cestu. Vidjeli su kako su Alen i Suad metalnim stolom udarali u glavu trećeg sudionika tučnjave. Ubrzo zatim čulo se desetak pucnjeva, a Dražen V. istrčao je iz lokala.

- Htjeli su me ubiti, htjeli su me ubiti! - ponavljao je unakaženi izbacivač, a zaposlenici obližnje vinarije sakrili su ga do dolaska policije. Alen je preminuo u lokalu, a Suad je izišao van na cestu, gdje je ležeći pored obiteljskog Audija dočekao policiju. Njihov otac Huso za vrijeme pucnjave u susjednoj vinoteci kupovao je vino. 

Nakon ispaljenih hitaca svojim terencom se zaputio u nepoznatom smjeru. Vratio se sa suprugom Emirom dok je očevid već bio u tijeku. Ranjenog sina cijelu večer su operirali u KBC Sušak, gdje su liječnici utvrdili kako je zadobio ozljede opasne po život. Draženu V. je pružena medicinska pomoć, a kriminalistička istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ivka15222 03.12.2010.

    ma taj suky je car !!!!!!!!!! on išo u moju školu približno moje godište... on je dolazio u skolu sa stekom cigara ispd ruke..... u osmon razredu on je otišo do ravnatelja i pitao ga koliko treba platit da prođe 8 razred...njegov stari je stalno dolazio u skolu je je ovaj radio sranj..... i jednom je reko ravnatelju kao ja mogu kupit tebe i cijelu ovu školu...

  • rijeka82 09.11.2010.

    uvjek stradaju neduzni...... ja ih bas i nepoznajem......ali ovako se nije nista rijesilo...tek je pocelo pravo sranje

  • mama_ri 08.11.2010.

    Ma kakvi izbacivaci???tu nije rijec o izbacivacima, mladi keserovic je moje godiste i smrtno sam ga se bojala, , nepoznam osobu koja se nije bojala pogledat tu bracu, otac im je istog kalibra i tako ih je i odgojio. Ovo nije kraj, dok se do kraja ne poubijaju neće stat...No daleko od toga da mi je ikoga zao, kao jednoj mladoj zeni pao mi je kamen sa srca da vise svojim kvartom nemoram strahovat od takvih nasilnika kojima je sve ovo čista zabava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare