To je to što me zanima!

"Ubio sam Katića i uništio svoj i život njegove i moje obitelji"

Danijelu Jukiću sude u Splitu za ubojstvo Ante Katića (22) ispred splitskoga kluba u kolovozu prošle godine. Jukić je u utorak pred sudom iznio svoju obranu
Vidi originalni članak

Iskreno mi je žao zbog ovoga što se dogodilo, ispričavam se obitelji pokojnog iako znam da im to neće umanjiti bol niti će im moja isprika išta značiti. Uzeo sam tuđi život, uništio svoj i život njegove i moje obitelji. Kazna mi je što ću morati živjeti s tom spoznajom. Motiv ubojstva ne postoji, nema ga, ja uopće ne znam kako se sve to dogodilo, rekao je u utorak na Županijskom sudu u Splitu Daniel Jukić (21) iz Podstrane, piše Slobodna Dalmacija. Njemu sude za ubojstvo Ante Katića (22) iz Krila Jesenice krajem kolovoza prošle godine u blizini splitskog kluba "Paganini"

Jukić tvrdi da ga je napala djevojka i optužila da joj je ukrao torbicu. Tvrdi i da ga je Katić napao i tražio da djevojci vrati torbicu. 

- To je sve bilo u zahodu. Rekao sam im da nisam ukrao torbicu i izašao sam van iz kluba. Na podu među staklom, vidio sam neku oštricu, uzeo sam je i stavio u džep. Ta djevojka je opet izletjela i napala me. Skupio se 10-15 ljudi i bio sam opkoljen. Druga cura je djevojci donijela torbicu pa mi se ova ispričala i otišla u klub - kaže Jukić. Tvrdi da su ga onda napali ti koji su ga opkolili, a među njima je bio i Katić.

Tužiteljica pak tvrdi da je Jukić u klub došao s kuhinjskim nožem od 25 centimetara. 

- Svjedoci kažu da je on izvadio nož i četiri, pet puta ubo Katića - tvrdi tužiteljica.    

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 10.12.2014.

    kako god bilo...ubojstvo nije riješenje

  • shubydooooo 10.12.2014.

    pa dobro ko normalan nosi sa sobom noz i to kuhinjski od 25cm ja bas nisam vidijo ljude da se secu s takvim nozevima po vani da ga nije imo namjeru upotrjebit nebi ga ni uzeo.i da je ispala obicna tuca sigurno bi u drustvu bijo velika faca.a sada glumi na sudu nekakvo kajanje koje mu je odvjetnik preporucijo zbog manje kazne,koje mu nece bas ni proc jer kad se sprocita vidi da je sve sto je rekao dobro izrezirano..

  • mlibric 09.12.2014.

    splet okolnosti napravi čuda a poslje ima 1000 različitih priča.ni jedan ni drugi nisu htjeli da se to dogodi al eto.svašta se desi

Komentiraj...
Vidi sve komentare