To je to što me zanima!

Ubio sebe i djecu, a bivšoj je ostavio pismo-bombu

Zaštitar Brian (53) drogirao je svoje dvoje djece i onda ih ugušio koloroformom. Počinio je zatim samoubojstvo. Bio je nezadovoljan rastavom
Vidi originalni članak

Zaštitara Briana Philcoxa (53) iz Sjevernog Walesa dotukao je razvod od žene. Na Dan očeva, u kolovozu 2008. godine, otišao je po svoje dvoje djece, Amy i Owena, s kojima je provodio vikende. Odvezao ih je svojim Land Roverom do šumarka nedaleko svoje kuće. Tamo ih je drogirao i napravio im maske koje je namočio sa kloroformom. Amy (7) i Owen (3) odmah su se ugušili i preminuli. On se zatim sjeo kraj njih na stražnje sjedalo, stavio na sebe otrovnu masku i umro. Svojoj bivšoj ženi Evelyn ostavio je pismo na kojem je napisao "Kujo". U omotnicu je postavio eksplozivnu napravu koja se trebala aktivirati ako je Evelyn otvori. No, ženu je spasilo nestručno napravljen eksploziv koji se nije aktivirao. Brian, bivši karate stručnjak, vjenčao se sa Evelyn 2000. godine. Ona ga je ostavila zbog njegovog agresivnog karaktera. Prije nego li je ubio svoju djecu i počinio samoubojstvo, Brian je svojoj bivšoj supruzi poslao SMS poruku i napisao da ima problema s autom pa joj ne može vratiti djecu koja su živjela s majkom. Evelyn je odmah posumnjala u njegovu poruku pa je pozvala policiju. Njih troje pronašli su mrtve u autu sljedećeg dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spirit lamp 22.02.2009.

    DJ, nis novo, toga ima svugdje a u Hrvatskoj pogotovo.

  • no name_xxx 22.02.2009.

    bolesnik bolesni..sta su mu vlastita djeca skrivila..uzasss!

  • grode 21.02.2009.

    Sebični , posesivni, bolesni, iskompleksirani muževi koji, kad se ožene, u ženi pronađu objekt nad kojim će liječiti svoje komplekse i glumiti dominantnoga muškarca. Kad žena želi prekinuti s takvim načinom života, on to ne može podnijeti i pod svaku cijenu joj mora napakostiti i zagorčati život.A kako to postiže? Udara tamo gdje će je najviše boljeti i što ona najviše voli- djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare