To je to što me zanima!

Ubio šestero u centru grada: Uhitili osumnjičenog za pokolj

Policija je priopćila da je dio incidenta snimljen te da je ukradeni pištolj bio među stotinama dokaza pronađenih na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Nedjeljna masovna pucnjava u Sacramentu, u kojoj je ubijeno šestero ljudi, uzdrmala je Kaliforniju. Policija je u ponedjeljak priopćila da je identificirala, a onda i uhitila potencijalnog počinitelja.

Dandre Martin, identificiran je kao ''povezani osumnjičenik'' te optužen za napad i ilegalno posjedovanje vatrenog oružja, navodi policija u priopćenju.

JOŠ JE DEVET RANJENIH Strava u Kaliforniji: Najmanje šestero ljudi ubijeno u pucnjavi

Tijekom početne istrage, detektivi su pronašli više od 100 čahura te otkrili najmanje tri zgrade i tri automobila koji su pogođeni mecima. Također su izdali naloge za pretragu tri kuće, a pronađen je najmanje jedan pištolj.  Čini se da video objavljen na društvenim mrežama prikazuje svađu prije pucnjave, navodi policija u priopćenju.

- Trenutno radimo na utvrđivanju kakve veze ti događaji imaju s pucnjavom - stoji u priopćenju.

POLICIJA TRAŽI NAPADAČA Dvoje mrtvih u pucnjavi u McDonald'su u Nizozemskoj

Tragedija je razorila obitelji, ali i podsjetila na rastući problem s vatrenim oružjem i napadima u SAD-u. Predsjednik Joe Biden rekao je da je Sacramento još jedna zajednica uništena na takav način te pozvao Kongres da djeluje u skladu s mjerama kontrole oružja.

- U jednom činu u Sacramentu, šest osoba je poginulo, a još najmanje desetak ozlijeđeno. Obitelji su se zauvijek promijenile. Preživjeli ostavljeni da liječe rane i vidljive i nevidljive- rekao je Biden u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • EUroseptik 05.04.2022.

    "Kad je otac odsutan iz obitelji, dijete uzor traži na ulici. Tada mu sudac postaje majka, a zatvor njegov dom" (Denzel Washington)

  • mr.Tromb 05.04.2022.

    Hoćemo li i zbog ovog morat klečat u znak potpore pokretu Black Lives Matter?

  • mr.Tromb 05.04.2022.

    Trumpov glasač; ... sve je jasno ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare