To je to što me zanima!

Ubio ženu pa sebe, sin (2) dva dana živio s njihovim leševima

Automehaničar Andriy imao je ljubomorni ispad te je dohvatio sjekiru i napao suprugu. Sumnjao je da ga vara pa ju je ubio. Potom je odlučio objesiti i sebe i sina, ali dječak je uspio pobjeći...
Vidi originalni članak

Andriy Demyanchuk (33) iz Ukrajine ubio je svoju suprugu, a potom pokušao ubiti i dvogodišnjeg sina. Dječak je pobjegao i sakrio se, a otac se potom objesio. Dvogodišnjak je dva dana proveo u stanu s mrtvim roditeljima dok ga napokon nisu spasili, piše Daily Mail.

Automehaničar Andriy imao je ljubomorni ispad te je dohvatio sjekiru i zamahnuo put supruge Olene (26). Sumnjao je da ga supruga vara pa ju je ubio. Potom je odlučio objesiti sebe i sina te napravio dva užeta koji vise s plafona, ali srećom, sinovo uže nije dobro podesio pa se maleni uspio otrgnuti i pobjeći. Nakon što članovi obitelji nisu mogli dobiti Olenu na telefon dva dana, otišli su u stan i pronašli stravičan prizor. 

U policijskom izvješću navodi se kako je bračni par imao financijskih problema. Obiteljski prijatelji tvrde da je Andriy neprestalno optuživao Olenu za nevjeru.

Liječnici tvrde kako dječak nije ozlijeđen, ali će mu trebati dugotrajna terapija i psihološka pomoć. Dječakova baka je uz njega u bolnici te se pretpostavlja da će ona dobiti skrbništvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrki79 04.06.2019.

    Taj mi liči na onog glumaca. John cena... Kecera

  • _l_ 04.06.2019.

    ovaj je totalno nesposoban kad mu klinjo od 2 god uspije pobjeći

  • Lollica31 04.06.2019.

    Jadno dijete sto je moralo prozivjeti:(. Sva sreca da je ziv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare