To je to što me zanima!

'Ubit ću i vas i sebe': Pijan je nožem napao dvoje policajaca

Vijeće Općinskog suda u Koprivnici je prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor napadaču zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podignulo je optužnicu protiv 41-godišnjaka. Tereti ga se da je 5. svibnja ove godine u Ferdinandovcu kod Đurđevca, u neubrojivom stanju i pod utjecajem alkohola, nožem napao policajce. 

Sam je nazvao policiju i rekao im da će se ubiti. Zbog toga je u njegovu kuću došlo dvoje policajaca koji su mu rekli da mora poći s njima u policijsku postaju. 

No, on je uzeo kuhinjski nož i njime mahao prema policajcima govoreći im da će ubiti njih i sebe. Oglušio se na njihovu naredbu da spusti nož i ponovno ga je usmjerio prema jednom od policajaca koji ga je pokušavao svladati.  

Srećom nije ga uspio ubosti jer je policajka upotrijebila nadražujući raspršivač, te su ga potom svladali.  Optužnicom je predloženo da se muškarcu nakon provedene glavne rasprave odredi prisilni smještaj prema Zakonu o za štiti osoba s duševnim smetnjama. 

Vijeće Općinskog suda u Koprivnici je prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor napadaču zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KlikZG1 09.10.2018.

    Šta če policiji ovlasti kad neznaju da ih primjenjuju , kad te neka budala napadne nožem prvo pucaš pa onda upotrijebiš "osvježivač".

  • invidico 09.10.2018.

    Bravo za policajku👍...zna ona sa pijanim b.....ma

Komentiraj...
Vidi sve komentare