To je to što me zanima!

Ubo maloljetnu trudnicu i dobio pet godina zatvora

Županijski sud u Koprivnici osudio je Mitra Oršuša iz naselja Stiska pokraj Đurđevca jer je 1. siječnja nožem ubo svoju trudnu nevjenčanu ženu (17)
Vidi originalni članak

Županijski sud u Koprivnici osudio je u srijedu Mitra Oršuša (22) iz naselja Stiska pokraj Đurđevca na pet godina zatvora jer je 1. siječnja ove godine nožem ubo maloljetnu trudnu nevjenčanu suprugu Mirelu Oršuš (17). Sudski vještak Josip Škavić naglasio je u iskazu da je to pokušaj teškog ubojstva.
- Mitar je Mireli nožem probio tanko i debelo crijevo. To su po život opasne ozljede od kojih nije preminula samo zato jer su liječnici brzo intervenirali. Ubod, srećom, nije ugrozio život bebe - rekao je Škavić. Mirela Oršuš je sutkinji rekla da je nju, Mitra i njegovu drugu nevjenčanu suprugu Elizabetu Bogdan te večeri posjetila njegova sestrična Dubravka Oršuš. Ubrzo su se ukućani, koji su svi bili pijani, međusobno posvađali zbog seksa. Mitra je odjednom poludio i prvo drškom noža po glavi izudarao Elizabetu, a onda ubo Mirelu. Sutkinja je Mitru uz kaznu odredila da se liječi od ovisnosti o alkoholu.
U svom dosjeu Oršuš je nakupio više od 60 stranica prometnih prekršaja, a nanosio je fizičke ozljede. Navodno se bavio i podvođenjem maloljetnih žena u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skolic3 29.04.2009.

    e jbt,što nisam cigan da imam 150 žena pa da biram koju ću da bijem...hahaha....

  • classic 29.04.2009.

    Al vidi cigu sto pozira na svakoj slici.... Ako dode u ,,dobar\" zatvor i 5 godina ce mu biti cijela vjecnost.

  • sonijakodimi 29.04.2009.

    samo 5 god. sramota za sudstvo koliko bi dobio u americi aaaaa najmanje 40

Komentiraj...
Vidi sve komentare