To je to što me zanima!

Ubojica iz Colorada pisao je o islamofobima koji ga hakiraju, prijatelji kažu da je bio nasilan

Policija je u utorak otkrila identitet 10 žrtava koje je upucao mladi Sirijac u supermarketu u Boulderu. Američki predsjednik Biden tijekom večeri je rekao da će zatražiti zabranu jurišnog oružja nakon najnovijeg pokolja
Vidi originalni članak

Ahmad Al Aliwi Alissa (21) na Facebooku je pisao o islamu, kickboxingu, o tome kako treba curu, ali i o rasističkim islamofobima koji mu hakiraju telefon. 

Napadača iz Colorada danas su optužili za 10 ljudi koje je jučer ubio u krvavom pokolju u supermarketu u Boulderu, objavili su danas policija i FBI kojem je on bio poznat jer je bio povezan s drugom osobom koja je bila pod istragom zbog kaznenog djela, objavio je NY Times. 

OBJAVILI IDENTITET ŽRTAVA Tuga u Coloradu: Najmlađoj žrtvi bilo je 20 godina, još ne znaju zašto je krenuo u pokolj

Njegovi Instagram i Facebook profili su ugašeni, ali postovi koje su objavili američki mediji prije gašenja otkrivaju i detalje iz ubojičina života. Ovaj rođeni Sirijac tako je napisao da je išao u srednju školu Arvada u Denveru, otprilike pola sata od Bouldera. Napisao je da je pohađao i sveučilište MSU Denver, no za Newsweek su rekli da on nije sad, ali ni prije bio njihov student. Alissa je pisao da je tamo studirao informatiku.

Navodno je bio fan hrvanja i kickboxinga. Pisao je o islamu i proroku Muhamedu, a u postu iz 2019. je pisao kako treba curu. U proteklih godinu i pol je pisao o Trumpu, ali i o tome da su mu u školi hakirali telefon. Isto tako je imao status u kojem je pisao da mu 'rasistički islamofobi' hakiraju telefon.

ŽELI JOŠ STROŽE KONTROLE Nakon pokolja u Coloradu Biden traži zabranu jurišnog oružja

Njegov brat Ali (34) za Daily Beast je rekao da je bio paranoičan i asocijalan. Brat tvrdi i kako ova pucnjava nije imala veze s politikom i da ovo nije bila politička poruka, već da se radi o bratovoj mentalnoj bolesti.

- U srednjoj školi su ga često zlostavljali. Prije je bio otvoren, a kad je krenuo u srednju školu i kad je počelo zlostavljanje, potpuno se zatvorio - rekao je brat.

Prijatelji koji su s njim išli na hrvanje rekli su da je znao imati ispade nakon poraza.

Policija je u utorak pretražila i kuću u kojoj je Ahmad živio s obitelji u Arvadi.
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Majkl75 24.03.2021.

    Treba njegovu svu familiju protjerat i vi ste ko on

  • 24.03.2021.

    Dat ga komunistima da mu sude.

  • makyjaky 24.03.2021.

    Svi su oni bolesni kad pobiju ljude zasto nije sebe ubio

Komentiraj...
Vidi sve komentare