To je to što me zanima!

Ubojica iz Niša: Sotona mi je naredio da ubijem majku

Majci je nakon svađe 15. prosinca prišao u točno 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi. Rekao je kako mu je nešto u tom trenutku govorilo da ubije majku
Vidi originalni članak

Igor Stanković (19) policiji je rekao da je majku Draganu (50) ubio po nalogu Sotone, piše Press. Nakon uhićenja je rekao da je majci 15. prosinca pucao u glavu točnu u 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi. Smislio je nakon ubojstva i plan kako se riješiti tijela, pa je htio kupiti plastićne vreće i ugljen za potpalu roštilja.  Nakon primjedbe da je pretjerao s video igrama, sačekao je da majka zaspi, prišao joj i ispalio hitac iz pištolja kojeg je kupio prije godinu dana. U ispitivanju je priznao zločin, ali se branio navodnom činjenicom da ga je počinio u stanju pomračenog uma.
- Više nisam mogao trpjeti njene kritike, pa sam je odlučio ubiti. Krenuo sam uzeti pištolj i vidio svoj lik u ogledalu, ali se nisam prepoznao. Učinilo mi se da je u pitanju netko drugi. Nešto mi je govorilo u kojem trenutku da je ubijem - rekao je Igor.
Navodno je već neko vrijeme planirao ubojstvo. Prijateljima je nekoliko mjeseci ranije govorio da majka odlazi raditi u inozemstvo. Isto je govorio rodbini i maminim kolegama. Pressov izvor kaže da je uporno ponavljao da ga je majka izljubila i javila mu se iz Njemačke gdje se otišla navodno liječiti od raka. U sobi u stanu je nakon ubojstva potom zabarikadirao tijelo i nakon osam dana tuluma ga prebacio u vikendicu. Poznanici obitelji kažu da su mu se roditelji prije nekoliko godina rastali, a da je otac uz kojeg je bio vezan umro nedavno. Prijatelji kažu da se volio praviti važan te je zato postavio slike s pištoljem na Facebook. Čude se ubojstvu jer kažu da Igor nikome nikada nije naudio.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • antonella 31.12.2008.

    iseeeeeee ja se rasplacem na to to trebas biti umobolan ma ni to on nem a mozga svoju majku ubiti ja nevjerujem......... :(

  • sussi 27.12.2008.

    kakva sotona šta se preserava , gdje je vidio sotonu da mu kaže ubij majku , teška budaletina .

  • 27.12.2008.

    @ivanzg30- od povoda je puno važniji uzrok. Znam ženu koja je nakon 20godina što ju je muž psihički uništavao, ponižavao rekla: \'\'idem ili ću ga ubiti\'\'. Dobro da je smogla snage otići. A on slovi kao dobar, miran čovjek. Svi za njega kažu da \'\'..nema greške..\'\'. Super za sve, a ženu uništio, a fakat nikad ruku, pa gotovo ni glas, podigao!! Da nije ostala možda bi ga i zatukla zbog neke sitnice, povoda, na kojem bi \'\'pukla\'\' !!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare