To je to što me zanima!

Ubojica Nemcova pobjegao u autu službe koja radi za vladu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nemcov je ubijen u centru Moskve. Ubojica je pobjegao u Fordu koji je u vlasništvu zaštitarske tvrtke koja radi, između ostalog, za rusko ministarstvo financija
Vidi originalni članak

Ford koji ruski istražitelji dovode u vezu s ubojstvom Boris Nemcova (55) izgleda pripada zaštitarskoj tvrtki koja između ostalog kao klijenta ima rusko ministarstvo financija , piše RT.

- Ali Ford ne pripada ministarstvu financija - naglasio je Aleksandr Bortnikov , šef ruske sigurnosne službe. Na pitanje da li vlasti već nekoga sumnjiče za ubojstvo, odgovorio je:

- Mi uvijek imamo sumnjivce.

Podsjetimo, Nemcov je ubijen u petak na mostu u centru Moskve dok je šetao u društvu svoje djevojke. Prema snimci koja se pojavila dan nakon ubojstva, ubojica ih je čekao na stepenicama ispod mosta, ispalio nekoliko metaka Nemcovu u leđa i  zatim pobjegao autom koji ga je pokupio odmah nakon pucnjave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nemcov, lider oporbe, ubijen je uoči prosvjeda protiv umiješanosti Rusije u rat u Ukrajini. Dok Zapad kao glavnog krivca vidi Putina, ruski predsjednik tvrdi da je to provokacija koja želi narušiti stabilnost zemlje. Putin je rekao i da je ubojstvo besramno i bezobrazno te je zatražio od vlasti brzu istragu.

- U budućnosti moramo Rusiju poštedjeti takvih tragedija - rekao je Putin.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Hrvoje Hrvatinić 05.03.2015.

    ...a Putin bio za volanom možda?

  • andre2000 05.03.2015.

    a da ti nisi komentirao ovo vjerojatno nebi bio glup komentar!!

  • andre2000 05.03.2015.

    boljih nisam jeo

Komentiraj...
Vidi sve komentare